lepas 2 hari terlupa, skarang kita kasi up!

dah petang pong! lagi 2 jam dah boleh balik! sabtu ahad cuti! yippie!! dis time ayah hadif tak ada kerja dan tak kua outstation! bestnyer... kalau tak, tiap² minggu takde kat umah! huh! tensi!

ok la. hari ni saya dah tak lupa dah! dah transfer gambo makan² kat Rasamas hari tu! kami oder set family. amik ayam black paper kot! so, enjoice gambo² ni eh! petang camni, otak dan tangan dah beku takleh taip dah... huhuhuhu...


total makan malam tu RM24. kami pakai baucer, so save dalam RM6 jugak!




H.E.P.Y. W.E.E.K.E.N.D A.L.L


6 comments:

eima said...

pesal hadif pandang ko cam tuh ...
mesti hadif kate "tah pepe la ibu nih ... prasan comey la tuh ..."hahaha

cun la ko K ... bertambah² comey aku tgk nye ....

MRS. K said...

@eima
pergh.. kembang aku wei!

Farra Dhelina said...

wah..leh wat lapo blk..adeii..

*asal si rambut tempurung tu pndang semcm je?? hiks

MRS. K said...

@Farra Dhelina
huhuhuh... tak puas hati kot!

MrS. F!zA said...

yeayyy tahu dah.. guna sony ye.. hahahahha

hajarus said...

alohai xleh tahan.. terliur dah nih... anyway hepy weekend mrs.k ;d