memenuhi keinginan tekak suami


1st time bulan pose ni makan kat luar.

pegi param ada la 2-3 kali tapi still makan kat umah kan.
ni gara² tekak suami teringin nak makan roti nan ayam tandori
petang sebelum balik keje hubby sms cakap nak berbuka kat luar
saya ok jer... lagi senang kan? tak payah nak bersilat kat dapor...
makan kat kedai mamak kat Nilai je.. area Cempaka.
ramai jugak orang bukak pose kat situ. meriah la jugak.



roti nan ni yang hubby dok idamkan!


ayam tandori yang tak nampak rupa... bawang je penuh


ni saya punya. nasi beriani ayam. sedap... amik kuah kari.. bapak pedas kari die!


total makan kat luar RM20.00 ++...
pergh.. mahai betui menu kami ni!

tu je lah! petang ni takde mood nak bercerita pulak!
perut ni asik menyanyi riang ria la pulak! hadoiii...

18 comments:

hyazz said...

xper ler... ari ni jgn lupa masak aper yg diidam semalam yer... kalu x rugi jer...hehehe

eima said...

aku slalu mkn kat luar RM 20 gak la ...
dari pegi param lebih kurang je rega nye ...
masak plak tak terer nk bersilat ..ahaha

aSmiDar said...

macam ayam bawang je..huhuh

MRS. K said...

@hyazz
ari ni nak masak ler ikan yg kite beli smlaam tu

MRS. K said...

@eima
kalau makan nasi goreng, murah je manje.. 2 orang pon tak smpai 10 hinggit

MRS. K said...

@aSmiDar
hahahah.. ayam penuh bawang

LiErOSe~QiEmi said...

nyum2..sedapnyeee..mcm nk berbuke kat luar gak rasenye huwawahu

MRS. K said...

@LiErOSe~QiEmi
huhhuhu.. silakan. sekali sekala apa salahnya kasi dapor rehat

Kniedaz said...

Akak teringat Tandoori kat Kapitan di Penang ni..ayam dia sangatlah sedap dah besar..makan sorang mesti tak abis..teringin plak nak makan..kena ajak hubby time dia cuti la gamaknya..huhu

Farra Dhelina said...

amboi roti nak encik K..blh tahan..

Aleyn said...

So far blom berkesempatan buka kat luar lagi...heheh...

Aleyn said...

Hmm...buka ngan nasi beriani..ok gak tuh...

hajarus said...

wow pic makanan.. nyam2...

Intan said...

RM 20++ tu kira oklah Kay ;)

Ekeke...penuh ngan bawang je ayam tandori tu ye :D

MRS. K said...

@Kniedaz
jauh la pulak kak nak pegi ke penang nun... hehehe

MRS. K said...

@Farra Dhelina
feberet die tu

MRS. K said...

@Aleyn
bagus..bagus.. makan kat umah lebih terjamin kebersihan

MRS. K said...

@Intan
kalau order nasi goreng or mee goreng murah skit intan.. kekekeke