Sampul Raya

Ni 1st sampul raya yang dapat masa membeli-belah di Jusco minggu lepas. cukup la tu banyak tu. coz saya tak ada anak buah lagi. duit raya dah save kat situ... hehehe... nak suh hadif kutip duit raya banyak² coz adik² saya ramai yang dah dapat keje taon ni. setiap sorang kasi RM50, dah bape dah dapat kan? muahahaha... alah, hadif sorang je anak buah dorang, takkan tak boleh kasi? hehehehe. duit raya hadif taon ni cam biasa nak masuk dalam akaun Didik. eh, belum raya lagi dah berangan! nasib la. korang bukak akaun ape untuk anak korang yer?

11 comments:

eima said...

bank rakyat tu .. tp tatau akaun pe...nuri kot....

tiap kali bank duit dapat adiah....

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

aku bukak akaun nuri..kat bank rakyat...sejak derang berdua lahir sampai skang...
bukan per, aku suka situ, sebab bila masuk wang dan amaun yang ditetapkan akan dapat adiah, cam beg la, alat tulis la dan macam2 lagi la...hehehe

Jieda said...

Salam..cantiknya sampul raya tu.

nuraarin-life said...

lawa sampul raya.. saya tak dapat sampul lagi,sepupu ramai yang kecil2 lagi

BIONIC WOMEN said...

samalh kita, Dhiya masuk dalam akaun didik, tapi duit raya tahun lepas bli kan gelang emas, then balance baru masuk acc didik..nak try ler bukak akaun nuri tu, saper xnak hadiah..kuikui

MRS. K said...

@.:iz-AnN a.k.a cOmOt:.
cam best jugak eh.. nak bukak jugak la

MRS. K said...

@eima
betul la tu akaun nuri

MRS. K said...

@Jieda
huhuh.. kaler ijau

MRS. K said...

@nuraarin-life
pegi shoping la.. nanti sure dapat sampul free

MRS. K said...

@BIONIC WOMEN
hehehe... ingat nak jugak bukak akaun nuri tu

Farra Dhelina said...

nuriii..yeayyyy..time utk menabung sudah mariiii heeee