selamat tinggal



FB kat opis dah kena block!!! haiya...
FB la tempat nak keepintouch kawan² yang jauh di mata tapi dekat di hati
kalau online kat umah malam², sape je yang tinggal online?
mati kutu tak tau nak buat ape di masa senggang ni
nak bawak berukben, saya dah tak pakai beruk
skang sudah bertukar kepada streamyx..

jangan block blog sudeh! lagi la meroyan....

16 comments:

eima said...

al tesian nye ... haha
kami dah lama kena block dah biasa pun..memula je meroyan pastu dah tak minat dah FB bukak kekadang je kat umah or nk msk contest/GA yg kena like² kat FB ...

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

huhuhu...

Farra Dhelina said...

sama lah kita..tu yg jarang kat fb..cuba awk yg awal http tu ganti ke https ..sy guna mcm tu ler..tp setiap kali kene letak "s" tu

@e_da said...

samala opis sy.. penah 1 ketika Blog n FB kena block.. mati kutu.. la ni Fb masih kena blok kat opis.. tp ada cara juga.. ehheh

hyazz said...

sume asyik citer benda samer la...tension laaa..

Norly Saliana a.k.a Sweetmama said...

kan bleh update FB guna yahoo.
status kwn2 akn appear kt yahoo updates, dan yg bestnya boleh komen jugak.
dan status kte pun leh jugak update...

MRS. K said...

@eima
tensen betui la..

MRS. K said...

@Farra Dhelina
ek? nanti nak try

MRS. K said...

@hyazz
jangan la tensen kak ya

MRS. K said...

@Norly Saliana a.k.a Sweetmama
yang yahoo tau.. tapi tak syok jugak takat tgk status je.. huhuhu

~♥ iella ♥~ said...

guna cm Farra g tau..guna "s"..https... Pastue mesti boleh buka FB..

Rahsia dari pengetahuan bos okey...hehe

LiErOSe~QiEmi said...

ahahahha..akhirnya orang Putrajaya kena gak ahahahaa.. ofis aku dah lama block.. Tapi kalu dia buat gile sampai seharian la boleh buka tapi server... lembap tahap siput bab* lar.. huwaa meh aku tlg teriak tok ko k.. ;p

..nOj.. said...

hehehe dh sket2 tu. kang abes seme jabatan kena blok fesbuk ni. sabo jela kan

firahadifa said...

proxy opis i da lama block fb .. seb baik now bleh reply comment thru email .. dulu x leh..

Fieza said...

hmm nasib la coz skang ni teknologi firewall n network security semua government dah guna. Kalau saya jadi pegawai MIS kat sana saya boleh tolong configure balik rules he..he..

Cik Andam Hazlina said...

huhuhuu.. sadis nya bunyi.. haah la kak .. online fb memalam takde org nak ajak borak kan..