semalam kami ke Jalan TAR... shopping time!


sila la percaya semalam hubby bawak saya ke Jalan TAR
cari baju raya punya pasal. nasib jalan smooth jer...tak jam!
orang pon tak ramai lagi masa kami sampai tu
tapi yang tak best semalam blackout la
banyak kedai yang takde lampu...
so, customer lari tempat yang berlampu
so, dah jadi jammed kat satu tempat jer... huhuhuhu...


hasil sopingan semalam


ni la baju raya saya... lagi selai kat tailor.minggu depan siap kot!
kaler? surprise... tengok corak dah la... huhuhu...

oh, semalam terjumpa pulak pakcik hubby kat Jalan TAR
rupanya die ada kedai kat dalam arked situ
dia ajak kami buat bisnes jugak! nanti² la saya citer pasal tu.
hari ni kami berbuka di Bagan Lalang @ Sepang Goldcoast
kebetulan ari ni hubby ada keje kat area Morib, so die terus booked meja kat sana
petang ni teman hubby berbuka di Goldcoast la nampaknya...
weeeee...........


10 comments:

Ena said...

ena pun baru balik dari jalan TAR nie.. tapi banyak jalan & tengok2 je.. huhu.. tak sempat..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

bestnya !!!! dah habis shopping ke??

wah makan seafood ler arini..

Elyn said...

smlm aku pun 1/2 day gak ke jln TAR. tp tak beli apa2 pun sebab tak jumpe baju budak kecik tu yg berkenan hihihi.

umie said...

semalam pun umie g jalan tar sb cuti..hehhee

luvelysyue said...

waah beshnye berbuke kat bagan lalang..pntai yg cntik..

sue pnah smpai situ masa duk banting dlu,nyaman je mkan2 kat situ.selamat beriftar ye kak...

BIONIC WOMEN said...

eh, kami pun ke jalan tar semalam..dari kul 4 petang sampai kul 8 malam....berbuka alakadar then balik makan nasi..hehe

Farra Dhelina said...

weee tak pnh lagi gi kat goldcst tu...

mummysyafie said...

tak berkesempatan lagi nak ke jalan TAR, mesti orang ramai giler kan

MRS. K said...

@Ena
huhuh.. orang ramai.. nak celah pon tak boleh... huhuhu

MRS. K said...

@Elyn
aku beli baju kat hari2 jer.. hehehe