shoping, shoping dan shoping lagi!


masa mula² puasa, sibuk tayang menu sahur berbuka bagai... dah tengah² puasa, cite pasal soping raya pulak! hohohoho... apa-apa je la. janji happy... kan?


entry lepas kan saya cite pegi jusco tapi takde yang berkenan utk dibuat baju raya hadif. so, shoping barang rumah je la. datang jauh², takkan nak pulang dengan tangan kosong pulakkan! saya keluar dari jusco dalam kui pukul 10.30 malam. tunggu masa je kedai nak tutup.


hasil borong - gigih tak gigih saya susun barang² ni utk di fotoshot! huhuuhu...


cadar ni untuk mak mertua. MIL dah bisik kat telinga saya nak cadar baru katanya... huhuhu.. so, belikan je la.. mak raya dengan cadar baru la nampak gayanya.. hehehehe...


jeans miki ni jer dirembat untuk buat seluar raya.


so, tadi sempat lagi terjah Jualan Branded Bazaar kat Dewan Presint 16 sana.



sale ni start 20 ogos sampai 31 ogos. dah 6 hari sale ni, baru la saya nak terjah. so, barang yang tinggal pon ala-ala je la. tapi baju gegirl adalah cantik! brand gap, zara... memang branded item la. malangnya macam sale kat picc ari tu, baju boboy jugak dianak tirikan... sobsob... sedih....

tapi dalam takde baju tu, rembat la jugak baju batman untuk hadif. tu pun takde saiz. saya amik saiz 2-3 tahun. boleh la... besar skit. boleh pakai lama... huhuhuhu...


14 comments:

ummiaqeef said...

owh..baru nak terjah mlm ni...suar boy ade lg x?

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

hahaha...siap susun2 lagi tu semata2 nak masuk blog erk...best kan shopping....semalam ayu dah gi jusco nak shopping baju aleesya + ayyunie..tapi tak der yg best...hampehh...last2 burn gak 100 buat beli barang2 ntah apa2...nasib baik guna voucher 50..hehe

Dee said...

dh start shopping ye sis..dee belum lagi..huhuhu..

MRS. K said...

@ummiaqeef
seluar memang takde.. out.. kalau ada, takde saiz anak kite.. huhuhu

MRS. K said...

@Dee
soping skit-skit

::Mamalyna:: said...

menantu mithali nie..hehhee...tak p lagi p16 tue, takde mood lagi nak pegi..

eima said...

aku pun tak de mood nk pegi .. mls bila dgr korg ckp tak besh .. hahah

sall said...

wahhh..dah shopping ye. sall belum lagi tunggu gaji kuar baru boleh shopping.

Cik Andam Hazlina said...

waah hadif dah sopeng dah.. HK lom lagi la...

MRS. K said...

@::Mamalyna::
tak bape best pon kat situ..

MRS. K said...

@eima
takyah gi la. baju fahim takde yang best pon

MRS. K said...

@sall
skang dah gaji kan?

MRS. K said...

@Cik Andam Hazlina
lambat nya Hk soping.. kang takde saiz

Farra Dhelina said...

dh nama blogger tegar..harus lah gigih menyusun..nak masuk blog la kata kan ekekekekeke sama je kt ni semua..cmra lekat kat tgn 24jm hehe