Shopping Raya di Putrajaya

balik keje smalam, time lalu kat PICC nampak bunting sale tersergam gah kat PICC. Jualan Raya Metrojaya katanya! wahhh... ini sudah bagus! tak payah la pegi jauh-jauh nak cari baju raya! tapi yang tak best sale ni start 18-22 Ogos da.. belum gaji dan tengah sesak napas paras hidung dah time tu! ni haku nak marah ni! nak buat sale, buat la time dapat gaji... isk!

sempat jugak ku gugel sebab nak komfemkan betul ke ada sale kat situ kan? kang canang kat member opis, salah info pulak! malu den...

gugel punya gugel, so dapat la info kat sini



so, warga Putrajaya sekalian, mari kita serbu.... harus ku pergi dengan membe opis saja.. laki ku kurang kesabaran kalau pegi sale-sale macam ni! nape ntah... ke semua laki camtu? haish...

17 comments:

fantaghirolynn said...

takut nak g time kerja.. takut sampai2 disambut oleh skuad pemantau...

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

haah, sama cam lyn...anda diperhatikan...cuti jom...

Qaseh said...

wauuu..80%, mmg giler aku kejap..

..nOj.. said...

hehehe ni yg mcm aku pg aritu kot. baju2 budak mmg terbaik la wei. baik pg. berbaloi2

MRS. K said...

@fantaghirolynn
sape suh pegi time opis hour.. pi time rehat la.. 12.30-2pm! okey?

MRS. K said...

@.:iz-AnN a.k.a cOmOt:.
blakang opis kite je ni yang.. nak cuti gak ke?

Ena said...

alahai.. cam jauh je ena nak p ke sana.. maklum la bukan dok area sana.. uwaaa..
sama la ngan asben ena pun.. kalo dia p pong.. bukan dier ikut kita.. dier p cari port utk tido.. huhu...

MRS. K said...

@Qaseh
yeah bebeh! terjah segera

MRS. K said...

@..nOj..
sama kot! mmg nak bli baju anak je pong

Farra Dhelina said...

laki mmg tak suka sesak2 kan..mmm kita je yg relek hihi

Pn. Zana said...

menarik ni!!dulu dh pernh pegi masa kat bukit jalil. mmg berbaloi!!

MRS. K said...

@Farra Dhelina
kan? kalau kite relek jer.. lautan api sanggup ku redah.. ini kan pula hanya lautan manusia.. kekeke

mamamarissa said...

sama la my hubby...semalam pun nampak nie masa nak balik...selamba jer dia kata, metrojaya bukannya best...hampeh jer :D

MRS. K said...

@Pn. Zana
tu la.. kena terjah gak ni

fantaghirolynn said...

12.30-2pm... harus keluar opis seawal mungkin.. mmg dekat takut jem...

@e_da said...

alahai bestnya tmpat shopping dekat ngan opis.. mmg org laki gitu sanggup beli mahal dr nak bersesak2... huhuhu

hyazz said...

jangan lupe ajak aiii skali yer..hehe