Berdua lebih baik?


sejak ada anak ni, nak bergambar dengan suami berdua-duaan memang payah! rasa cam kesian plak kat anak dipinggirkan buat 2-3 saat.... huhuhu... tapi bila anak dah mula melasak, dah boleh bawak diri, mood nak begambo ala romantika de amor sama hubby tiba² keluar secara otomatik! hahahha...


tak lengkap rasanya bergambar berdua tanpa anak

tapi skali-skala apa salahnya!


tapi kalau bertiga lagi sempurna rasanya! memang COMPLETE!


tapi kalau beramai-ramai bersama insan yang tersayang, rasa cukup sempurna sudah! rasa BAHAGIA!
adik-beradik saya 5 lelaki 3 perempuan.. tengok la yang lelaki tu.. semua tinggi-kurus-kering belaka... hahahah.. tapi hensem² tau! semua masih AVAILABLE.. hahahha...

8 comments:

Farra Dhelina said...

bgmbr berdua mmg best, tp lagi manis bila terselit muka anak kan..lengkap hidup

eima said...

hadif nye muka nampak kuncup bila rambut potong rapat cam tu ..huhu

aku tak de pic ber2 ngan laki aku... ceh...

♥ EeiNz ♥ said...

kay anak 1st ke? alololo..da gondol kepala hadif sebabkan binatang durjana tu kan

MRS. K said...

@Farra Dhelina
huhuh.. betul.betu. dah ada anak kan..

MRS. K said...

@eima
kuncup? hahah.. takpe, nanti aku bela balik

MRS. K said...

@♥ EeiNz ♥
tak la.. anak no. 2

Elyn said...

we all thn ni pun byk gambar berdua dr ber3. sbb nyer budak kecik tu payah nau nk bergambar hehehehe

~aSHa~ said...

romantiknye gambo ke3 tu..ehehehe

wah ramai teruna jugak rupanye ye..yg dara2 tu masih available ke..ehehehhee