Bersantai di Hari Lebaran...


mood di hari raya adalah sangat okey... so, apa lagi? fotoshot la. Mr. K pon rajin layan bini dia nak gedix santai... huhuhuh...

u all layan je la gambo i ni yer... huhuhuhu...


bulan raya ni, belog penuh dengan gambo jer la... nak karang ayat pun jenuh nak pikir..makan kueh banyak sangat kot. huhuhu..takpe, gambar  pun boleh berkata-kata ape...hehehehe....


16 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

eh tudung ni ko order gak ke...
cam sama pattern ngan tudung fiza jek...
comel plak tudung tu...

@e_da said...

cantik tudung..

MRS. K said...

@.:iz-AnN a.k.a cOmOt:.
tudung ni makcik aku jual.. dia ada kedai kat jalan tar..

MRS. K said...

@@e_da
hehhehe.. nak ker?

eima said...

cantek la tudung ko ... i like ... huhu
aku tak suka awning lebar sgt cam kat ratu tuh ... mencik ... ariani lagi mencik ... org tolak² aku ...

Ena said...

wah.. lawo!
terang bedreang gambo ye.. puas mata memandang..
ramai erk yg beraya ngan tudung tu.. cantik!

MRS. K said...

@eima
hahah.. ape dorang ingat ko tak mampu ke beli tudung tu nak tolak2 pulak kan? hahaha cian ko..

MRS. K said...

@Ena
huhuh.. tudung ekspres trend skang

deelira@deeliraz said...

cantik la baju ko kay..
tudung pon cam eksklusif je..

MRS. K said...

@deelira@deeliraz
zue, baju beli kat jalan tar je zue.. murah jer baju siap rm50 boleh dapat.. huhu..

tudung tu handmade by kedai makcik aku..

Farra Dhelina said...

ctk kulit muka!

Elyn said...

puas hati dpt tgk muke u!!! selama ni ssh tul nk tgk heheeh. cun!!

@e_da said...

nak tanya berapa harga tudung n kat mana beli? hehehe kenAn plak

LiErOSe~QiEmi said...

sebbaek gambar lawo..ok laa letak beso2 hihih..

MRS. K said...

@@e_da
tudung ni nama tudung rozita che wan.. shiffon 2 layer. byk dah blog jual.. tapi yang ni saya beli kat makcik. dia ada kedai tudung kat jalan tar.. RM65

MRS. K said...

@LiErOSe~QiEmi
hahaha...