Blog pun Cuti raya!

rasanya hari ni dah ramai yang gerak balik kampung... maklum la, sekolah dah start cuti... takmoh jam punya pasal, kena la balik kampung awal kan?

esok lagi la ramai yang balik! kat opis ni pon rasanya tinggal separuh je kot! saya balik taiping hari rabu! tiap² tahun pun raya di kampung saya... tak penah pon raya di KL belah hubby. Mr. K pon suka balik kampung saya... so, tak jadi hal!

eh, raya ni korang aktif blogging tak? saya sudah tentu la tak sentuh langsung lappy! dah katanya line tak clear... line henpon maxis/celcom pon ada 1-2 bar jer... huhuhuhu.. so, tak dapek la nak nolong! kalau ada pon, maybe saya buat autopublish punya entry! eh, saya cuti lama jugak tau! start 9-19 September. 20hb masuk keje! kat taiping tak tau lagi nak dok brapa lama... maybe seminggu kot!

so, korang update blog tak cuti raya ni?

22 comments:

..nOj.. said...

tak tau lg apdet ke tak. kt umh mak ade streamyx. cuma takut tak cukup masa je nanti. kang sibuk nk pg sane sini kan. mlm dah letih, nk apdet pun takde mood

aSmiDar said...

Xbalik mane2 pon..hukhukhuk
mmg sume kat sini..
dah tu borim2 on9 ler..hehe

tu pon kalau sempat la..

Ena said...

sama la ngan ena.. blog hanya buat autopublish je tu pun kalau ada.. kalo tak cuti juga.. ;D

::Mamalyna:: said...

me tooo.... kalau ada pun maybe autopublish..hehhe

mrs.k's family,
Selamat Hari Raya Aidilfitri dari kami sekeluarga. Maaf Zahir Batin

LiErOSe~QiEmi said...

rajin ko nk naip tuk auto publish.. aku rase tuk raye 1-3 orang tgh mariah raye..pastu baru rajin nk buka internet bagai..uhuhuh.. aku pun tgk keadaaan gak hihi

MRS. K said...

@..nOj..
huhuhu.. takpe, take ur time

MRS. K said...

@aSmiDar
ooo.. raya sini jer ek.. nyway, slamat hari raye

MRS. K said...

@Ena
tu la.. tu pon kalau sempat nak buat autopublish..huhuhu

MRS. K said...

@::Mamalyna::
slamat hari raya jugak!

mrs.ecam said...

langsung x apdate kot...klu ade pong auto publish la...hihihi xdek mud nk bloging la...nk rye rye rye jek....heeeee pis

mamamarissa said...

K, lamanya cuti...anyway, selamat hari raya...raya nanti dtg la umah...kisses for hadif :)

mama zharfan said...

selamat hari raya..
me tak merasa balik kg thn ni..

Farra Dhelina said...

tgok pada kelapangan, klu free update le..klu takde, menternak sawang lah jwb nya ekeke

mak aiii lama tu cutiiii..

slmt hr raya!!

pakcikLie said...

cuti sama la kot...lepaih raya baru sabung balik..

MRS. K said...

@mrs.ecam
huhuh.. mesti bizi kan time raya.. tak pon qado tido..kekeke

MRS. K said...

@mamamarissa
slamat ari raya jugak..

MRS. K said...

@mama zharfan
ciannya tak balik kg.. takpe, i tolong makan kan rendang ketupat lemang eh

MRS. K said...

@Farra Dhelina
uih.. jgn la.. nak tgk masakan u di hari raya

MRS. K said...

@pakcikLie
hahaha.. raya sakan kite

mummysyafie said...

hapdet macam biasa..cuma kurang entry je. or sleang sehari baru online. tapi selalu nya sibuk melayan tetamu..so tak sempat la nak online 24 jam

eima said...

Aku kompom auto publish @ langsung tak public...hahha
kat kg mana ade tenet ... kat umah pun tak dak ...lagi la kg aku ... haha

dok umah ..jalan umah org ..besarkan badan ... tu keja aku pd hari raya nanti ...
insyaallah 14 @ 15 aku dah keja .....

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

wajib updated...cehhh....tu pun kalau ader masa lah...tgk keadaan...takut nanti update tak der org baca jer..huhu