Cantik macam Ibu Hadif!


cantik kah? kah! kah! kah! siapa lagi mau puji diri-sendiri selain dari suami tersayang... sendiri mau ingat la! masuk bakul angkat sendiri la... kekekeke....


ni liquid liner brand Etude House! produk dari Korea. beli kat Alamanda semalam. saja gatai nak try liquid pulak. selalu saya pakai jenis pensil tu jer... tapi jenis pensil ni tak tahan la. bila berpeluh tang mata jadi comot! memang dah lama aim nak beli jenis liquid punya... so, semalam tercapai la hasrat ku itew! dapat duit raya RM500 la katakan! kekekeke....


comel lote jer botol nye.. berus die best! lembut cam bulu kucing parsi kononnye...


maaf la... comot sikit! 1st trial katanya....


cantik tak? hahahaha... eye liner tak nampak pong! cam tak pakai jer... kekekeke... hentam saja... ni gambar hari ni yer.. fresh from the oven ni... muke kenyang! mak budak tak pose! ceria je kan? hehehe...


33 comments:

eima said...

comey²...
aku ingat nk beli yg simply ct tuh ... cam pencil ..senang aku rasa nk guna dr yg berberus²...
tp tatau la nk pakai bila...hahha

Shinnaz Ahmad Rasid said...

patut lew nampak ceria. tak pose! ;p

etude tu comel je kan. pink2...

MRS. K said...

@eima
simply siti mahal la.. baik beli silky or etude ni.. ada gak jenis pensil punya.. simply siti pon buat kat korea jugak!


eh, smlam ct dtg watson alamanda.. huhuh.. aku tgk dari jauh je la...

.::Lynn::. said...

punya la banyak gambar u snap.. alih2 1 gambar je publish.. haiya...

MRS. K said...

@Shinnaz Ahmad Rasid
hahaha.. pink kan comel

iera me casa........ said...

akak... iera suka pakai eye liner t
liquid tapi kan nak lagi cantek.. akak pakai la bawah mata sama.. wahh.. lagi cun habis.. hehe

Aleeya said...

erm cantek..terselah natural beauty nye kan..de sesetngah tu nampak sgt betempeknye eyeliner turr hehe

Ena said...

owh.. liquid yeh! ena tak pandai lorrrrr nak pakai.. huhu

deelira@deeliraz said...

nak cantik macam ibu hadif jugak la...

ratna said...

kalau nak bg nampak buat style cateyeliner.. tp jgn tebal2.. tebal sikit jer dah.. elianto punya liquid eyeliner pun bagus.. tak silap RM21 jer kot..

Cik Andam Hazlina said...

natural.. cantik..

kalo nak tahan lama pensil guna MAC powerpoint. mmg tak luntur kalo peloh or nanges bagai nak rak.. nak cuci pun kene guna baby oil dulu br leh cuci ngan facial wash..

yangbaik said...

erm... cantik gak... tapi aye tak tau nak tempek cam ner... ntah2 lagi comot... kekekekeke

::Mamalyna:: said...

kaler ape nie, itam ke pepel..

~aSHa~ said...

sy guna silky punye...nice jugak..tak comot...kalo berpeluh mmg tak comot...

nasaoji said...

hohoho..aku dulu pakai gak, sudahnya, simpan..renyah rasanya, mate sepek, lagi nampak sepek kot...mung mata bulat, ok jer pakainya..

♥siEha♥ said...

xpe..dah lame2 pakai nnt mesti lagi comel tu..

Farra Dhelina said...

cun!!

MRS. K said...

@.::Lynn::.
carik yang cun jer

MRS. K said...

@iera me casa........
hahah.. selalu akak pakai jugak bawah mata tu... tgk mood rajin ke tak

MRS. K said...

@Aleeya
tu la.. kadang2 peluh, belemoih jugak la kaler itam kat mata

MRS. K said...

@Ena
try la ena

MRS. K said...

@deelira@deeliraz
zue memang dah cantik pon

MRS. K said...

@ratna
tak bape pandai la buat cateyeliner tu.. kena blaja ngan ratna lagi.. huhuh..elianto saya suke pakai eye shadow jer

MRS. K said...

@Cik Andam Hazlina
huhuhuh... ni mak andam kasi tips.. thanks

MRS. K said...

@yangbaik
hahaha.. slowly blaja la

MRS. K said...

@::Mamalyna::
itam ler

MRS. K said...

@~aSHa~
liquid ke pencil punya?

MRS. K said...

@nasaoji
eh, kalau betul gayanya, leh besar mata tu

MRS. K said...

@♥siEha♥
hehhee.. betul tu

MRS. K said...

@Farra Dhelina
malu i...

hyazz said...

weii kasi tebal sikit ler... nnti kasi pinjem ek..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

tak pandai pakai yg liquid...tenyeh ngan celak jer..hehe

MRS. K said...

@hyazz
ala kakya... baru percubaan pertama... rileks arr