Cara Mengesan Malware Melalui Webmaster Tools


tadi baca kat blog asmidar pasal nak kesan virus malware ni... ye la kan, risau jugak kalau ada effect ape-ape kan.. sayang ooo sama ini belog!

so, korang leh klik belog Teratak Usang ni untuk tutorial mengesan virus durjana ni.. ada cara ni senang skit. tak payah la kita nak cek satu-satu belog ada virus ke tidak kan? sama-sama la kita cari alternatif nak selamat kan belog sendiri...

7 comments:

aSmiDar said...

Jom..Kita selamatkan blog kita.wahhh g2...:)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

blog ayu dah selamat kot...sebab dah remove punca virus tu...tapi nak jugak lah gi melawat blog teratak usang tu...

thanks for the info

|| NaFiRaa || said...

glemer sungguh lah virus nih skrg nih..

eima said...

natang malware nih tak effect pepe kat blog korg tp effect kat pc korg je ...huhu

MRS. K said...

@aSmiDar
YEAH BEBEH

MRS. K said...

@|| NaFiRaa ||
tu la.. nyusahkan orang jer

MRS. K said...

@eima
yang tu lagi la.. marah pulak orang IT kang asik nak repair pc jer..huhuh