Hadif Model Iklan colgate?


muahahaha... mood hadif tengah baikkk... boleh la snap gambo die sambil sengih² camni... bila time moody, sory naik lori la die nak sporting tangkap gambo!

hadif ni takut gosok gigi la! gerammm betui! kang gigi yang cantik putih bersih tu bertukar kaler pulak! dah la semua benda die makan!

oleh sebab hadif takut nak gosok gigi, saya just gosok gigi die ngan kain basah je la.. tu pon kena paksa! kena pegang kepala dia kuat²....

camne eh nak ajar budak baya hadif ni gosok gigi? hadif skang umur 1 tahun 10 bulan...

p/s : guna format baru ni cam susah skit la bila time nak susun gambo... saya prefer format lama lagi... senang.. tapi yang ni gambo leh kasi besau gabak punya. i loike!!! 

28 comments:

Ena said...

a'a la cantik putih bersih je gigi hadif tu.. geram pulak.. manis pulak senyuman dier tu.. ishhh.. geram nie..

sy bg je berus gigi kat anak sy, pastu dier gosok la sendiri tapi bila kita yg nak gosokkan jenuh dier p tutp mulut.. mrmmm

eima said...

buat cam aku buathari²..gosok gigi depan gigi depan die... ajak die main air ke ...
kena rajin pujuk la....
cam entry aku nih 

.::Lynn::. said...

buat perkara yang sama.. cuma tukar kain pakai berus...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ah ah...besau gambar...baru lah terserlah wajah hadif....

aleesya + ayyunie memang gosok gigi sendiri...cuma ayyunie tu (1 tahun 5 bulan), kena kita tolong gak sikit2...kalau tak dia gigit2 berus gigi tu...eheheh

dilazfamily said...

mula2 anak memang tak nak gosok gigi kak.pas dapat rasa ubat gigi yang dia suka terus hari2 masa mandi nak gosok gigi

Shinnaz Ahmad Rasid said...

erh..anak buah kita pun sama kak. beli berus gigi suka. tapi gosok tak nak. tak paham lah! die buat berus kaki dia. sabar jelah..nasib baik 2 tahun!

Farra Dhelina said...

sama lah guna kain..kene kasi tenyeh skit..geram dibuatnya kekadang..

ctk gg dak hadif..mmg leh jd model colgate hehehe

* baru lah puas mata memandang pic2 besau ni hiks

eima said...

buat cara lynn pun ok gak ...
ko bedung die...letak die atas tilam
amik berus gigi ..letak paste pastu gosok...lidah die pun ko leh gosok...

aku slalu gak wat aksi kejam ni bila die tak mo berkerjasama.... hahaa

ummiaqeef said...

aku belikan dia berus gigi ade gambar kartun pastu gosok gigi dpn dia nti dia buat la..sbb aqeef suke tiru gaya kite buat..tp masalahnye dia suke isap ubat gigi tu..adoi..

MRS. K said...

@Ena
masalahnya, berus pon dia taknak pegang... huhuhu

MRS. K said...

@eima
aku mandi awal.. die tido lagi.. takkan nak gerak time aku gosok gigi kot

MRS. K said...

@.::Lynn::.
huhuhuhu... kalau la semudah yang disangkakan?

MRS. K said...

@dilazfamily
kena pi cari ubat gigi sedap la eh

MRS. K said...

@Shinnaz Ahmad Rasid
erm.. mesti die tiru peel makcik die kan? ~wink!

MRS. K said...

@Farra Dhelina
gambau besau best kan?

MRS. K said...

@eima
pergh... kejam ko ni manje..

MRS. K said...

@ummiaqeef
erm... akan ku usahakan smpai berjaya

♥siEha♥ said...

xpe mrs.k..nie br gigi susu..
nnt dah tmbh gigi btl,kasi tonyoh same die...hehehe

Aleeya said...

hemsemnya anak ko nehhhh

@e_da said...

sy pun still guna format lama.. senang upload gambo...

cantik gigi hadif tersusun jek..

aSmiDar said...

comei nya gigi hadif...
gigi Ali dah rosak 4batang kat tengah...
heran btol..
budak lain xpenah gosok gg pon gg stil okey

ke xboleh gosok mase mula2 tumbuh??
Wallahualam..
huhu

LiErOSe~QiEmi said...

wah.. cantiknye gigi hadif.. weh, ank ko leh laa jadik model.. comel, pandai bergaya.. try mintak musti lulus cam adik mia tu..

MRS. K said...

@♥siEha♥
hehehe.. a'a kan.. tapi gigi susu pon kena jaga jugak

MRS. K said...

@Aleeya
tengs

MRS. K said...

@@e_da
betui.betui

MRS. K said...

@aSmiDar
hahhaa.. byk sangat makan gula2 la tu

MRS. K said...

@LiErOSe~QiEmi
eh, takde la smpai camtu.. model blog aku sudah..

♥ EeiNz ♥ said...

kay, masa sarah dari baby dulu. tiap kali gosok gigi, kin ajar gosok gigi sama2 ngan kin. kdg2 kin kene jd badut gak la, wat2 jd joker yg tgh gosok gigi ke. sambil gosok, sambil nyanyi lagu lompat si katak lompat sampai abis. wat segmen menari2 lagi dlm bilik air tu...heee~

kesudahannye skangnih, otomatik tiap kali nk mandi, die akan mintak sendiri berus gigi nk gosok. xyah nk jd badut cam dulu2 lagi da ;)