Menu Ramadhan di TGIF campur wine!


nak share link pasal Menu Ramadhan di TGIF yang dicampur arak! Jakim dah serbu permis ni dan komfem tak halal yer... nasib la saya jenis yang memang takut nak masuk tempat² camni...

klik SINI ok kalau nak baca cerita lanjut!

6 comments:

eima said...

link tu temporary down la...huhu

Adlina Husaini said...

dah lama ina tak p makan kat tgi..rasanya tak perlu dah makan kat situ..

BIONIC WOMEN said...

eh, asenya lama dah tahu TGIFriday ni x halal..sebab dulu ada kawan cina kerja kat situ,,memang dowang ada serve arak kan?

memang x pernah teringin pun masuk..hehehe

well...tahniah hadif menang contest..

mummysyafie said...

sib baik tak pernah lagi masuk situ..hihihi..kira selamat la gak

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

TGIF tu apa...malasnya nak klik...

|| NaFiRaa || said...

huh.. dorang nih cam x paham2 isu sensetif cam nih.. padahal kat tv banyak duk cerita pasal makanan halal haram nih..