Nuffnang!

8 hari tak tengok blog. so, bila dapat lappy jer, harus la ziarah belog dan singgah tengok akaun dah membiak ke belum. Alhamdulillah, dapat rezeki lebih...

latest BE

Eh, tadi saya terbaca kat paper kosmo. ada artikel pasal nuffnang! Meh baca apa orang kuat Nuffnang cakap... nak baca lebih klik sini yer...

Menurut Timothy, blogger mampu menjana pendapatan lumayan berdasarkan jumlah pelawat blog. Semakin tinggi jumlah pelawat semakin tinggi pendapatan sehingga mampu mencapai puluhan ribu ringgit dalam masa sebulan.

"Bagaimanapun, untuk berjaya sebagai blogger yang berpendapatan tinggi, seseorang itu mestilah bekerja keras dan mewujudkan blog atas sebab yang betul. Ini kerana sekiranya blog diwujudkan semata-mata untuk mencari keuntungan, ia tidak akan berjaya," katanya.


p/s : gigih haku update belog pukui 1.30 pagi... kenyang betui ari ni. beraya umah MIL & mak sedara.

7 comments:

mama zharfan said...

byk income BE tu :) congrats!!

Miss Q said...

wow! sampai rm62 hinggit! da bole pegi makan ciken chop nih!

[-suziey-] said...

yuhuuuu selamat hari raya...hehe..lama xjenguk sni..baru nk mula blogwalking dgn aktifnya..hehe..tahniah utk rezeki itu:)

Kancilbiru said...

wah duit raya la tu...banyaknya...:)

eima said...

wahhh ...kaye..kaye ...
mana tau Mrs.K blog jd cam redmummy nanti ...
bila org tanay bleh la aku ckp tu kawan aku tuh ....

mamaaerish@eb said...

wah... rezeki lebih tuh... leh la blanjer teh tarik satu... ;p

salam aidilfitri....

Farra Dhelina said...

yeahhh..bukan senang nk senang kan..so kena lah gigih meng'update blog selalu..

ala..tp larat 1 entry 1 hari je..no idea laa..adesss