Projek Sebelum Tengah Malam....


petang semalam sedara belah hubby datang beraya. pas makan semua dorang ajak kami ikut sekali pi kolumpo beraya umah pak sedara hubby kat istana selangor sana... pakcik makcik Mr. K memang pekerja istana tu.

boleh pulak kat sana Mr. K pi bodek pakcik nya nak pokok bunga... geram sangat la tu pokok kat area umah pakciknya lawa²... saya pun tak tau masa bila die pi cantas pokok² tu... tup-tup masa nak balik sibuk masukkan pokok dalam bonet... huhuhuh... untung betui dapat laki yang minat gardening ni... kite goyang kaki jer takyah pening nak pikir landskap umah.... hehehehe....

masa balik terus singgah Nilai 3. pi cari pasu... dapat la yang 3 ketul RM10.. bodek adik tu dapat la pasu free seketul... jadi la... huhuhu...

sampai umah, Mr. K layan bola dulu Mu vs Liverpool. masa break separuh masa tu die pi buat keje dulu... masukkan tanah dalam pasu, tanam pokok, siram.... then bla.bla.bla...

tak kira pulak berapa pokok Mr. K amik... saya tengok dari dalam umah jer... malas nak amik port... huhuhuh...


nasib la ada hadif... leh la temankan apaknye gardening... nak harap mak die? huhuhuh... i tak minat u!

so, hasil nya next entry la saya tunjuk... baru tanam malam tadi kan... pagi tadi pun saya tak sempat nak telek bunga-bunga Mr. K... nak cepat pi keje... 

5 comments:

pakcikLie said...

selalunya mcm tulah ..payah jgk nk minat sama2...takpa janji bahagia..tlg buatkan ayaq teh pon jd lah, jgn dok mengebat plak dlm umh tu..hehe

[-suziey-] said...

aah mmg untung..xyah ler susah payah nk bergarden yek..huhu..
bestnye dpt pokok free..ekeke:D

MRS. K said...

@pakcikLie
eh, kita dah buat nescafe dah.. huhuhu

MRS. K said...

@[-suziey-]
hehehe.. betui.. senang idop

eima said...

seksi la hdif .. hehe
nk ek die pakai legging ...
huhu ... fahim wat perangai ....