selamat suda...


salam all...

skang pukui 11.50 malam. sampai dari kampung dalam kui 10 gitu..
penat memang penat.. tapi blog wajib ziarah dulu.. huhuhu...
ramai gak yang update blog eh? bagus..bagus...

camne cuti raya u all? cuti kat kampung memang best gilak!
saya cuti lagi sampai ahad.. bestnya...
esok nak pegi raya umah MIL pulak... huhuhu...

ohh.. esok cuti sempena Hari Malaysia.
sama-sama la kita doakan kemakmuran yang berkekalan di negara tercinta ini...
takut la skang macam-macam kes ada... huh!

p/s : banyak betui cerita hari raya nak diabadikan kat dalam blog ni... nampaknya entry raya maunye sebulan.. muahhahaa...


3 comments:

mama zharfan said...

me rajin update blog sbb me bkn nya balik kg pun raya ni...me raya kat UK daaa

aSmiDar said...

besnya beraya lame..
huhuhu..
nnt update raya ek..
tak sabar nak tengok gambar..
huaaaaa..sbb eda xde gambar raye..nyesall..hehe

eima said...

alhamdulillah selamat sampai ...huhu