Terima Kasih..


thankx kepada semua atas doa kalian untuk hadif. Alhamdulillah, hadif dah semakin okey... dah melasak dengan jayanya semalam... macam tak sakit pulak tengok.. tapi kena continue ubat antibiotik tu 3 hari tanpa gagal... harap orang taska tak lupa la nak kasi ikut time yang saya suruh...skang ni ibu die pulak yang sakit... deria bau tak berfungsi dengan baik daa.. ni mesti akibat banyak dok sob.sob.sob masa hadif tak sihat tu... huhuhu.. sabo je la...


p/s : dah lama tak buat giveaway... nantikan GA terbaru Ibu Hadif okey!

17 comments:

eima said...

sensetip nye ko ...
sayang tul ko pada hadif ek ...
aku takat sakit cam tuh ok lagi ...jgn sampai warded waktu time die demam tak kebah dulu ..mmg bergenang jugak le air mate nih ...


hopefully hadif makin sehat ...
jgn bg mkn mknan yg bleh die batuk ok ... dan berkahak lagi...

hyazz said...

hehehe... biasa la... Allah ringan kan beban hadif...bagi ler kat maknyer sikit...makn ubat yoo

aSmiDar said...

tak sabar nak tunggu giveaway mamahadif..buat yang senag2 je yer...:)

..nOj.. said...

kalo ko yg tak sehat takpe la wei. syukur la sakit tu dah pindah kat ko. kalo kt budak kecik ni kesian betul. tp harap ko pun cpt sembuh

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

cepat sihat hadiff...

tak sabar tunggu GA...

MRS. K said...

@eima
sape tak sayang anak wei...

MRS. K said...

@hyazz
yo.. saya pasrah

MRS. K said...

@aSmiDar
ok.. tunggu...

MRS. K said...

@..nOj..
thanx wei..

mamamarissa said...

K, hows hadif??? sian dia...marissa pun baru jer baik demam, selsema + batuk masih ada...seksa tgk anak sakit kan??? get well soon ya hadif...muahsss

MRS. K said...

@mamamarissa
hadif dah okey dah..

unai a.k.a puan.U said...

amik cuti la jah kalo tak banyak keja urgent kat opis tu.. takut jgk sbb kena makan antibiotik nie, mmg kena habiskan ubat tu.. harap2 orang pengasuh boleh diharapkan.. tepon nursery tu selalu ingatkan diorang bagi hadif ubat.

jah dah amik ubat ke? kami pun dah 3 minggu suara jadi sengau, tapi mintak ubat dr tak bagi lak.. huhu

BIONIC WOMEN said...

ibu hadif kena makan ubat..kena sihat supaya leh jaga hadif...

iera me casa........ said...

akak ..semoga cepat sembuh ye...

hadif nak buleh akal tu kak... hehehe

MRS. K said...

@unai a.k.a puan.U
hohoh.. keje tak byk tapi cuti takde.. cane?

MRS. K said...

@BIONIC WOMEN
okies

MRS. K said...

@iera me casa........
dah byk akal dah ni dik.. tak larat nak melayan..huhuhu