belum pandai mintak adik!

hari ni 7hb, dah hari khamis. .. semalam 6hb, lupa plak nak update milestone hadif! skang budak bucuk ni dah umur 1 tahun 11 bulan! sebulan lagi nak nginjak 2 tahun, dah boleh tiup lilin sendiri! *wink*

dah makin banyak progress hadif yang buat saya bangga menjadi seorang ibu!!!


saya update progress yang make me so impressed je la eh!
  1. dah boleh count one two three sampai ten! kagum mak!!! Alhamdulillah, ada jugak benda yang hadif belajar dekat taska.. kalau kat taska lama, maybe pandai nyanyi lagu barney je kot...
  2. pandai pakai seluar sendiri! tak kasi dah ibu pakaikan.. bagus..bagus.. senang keje ibu!
  3. sudah pandai merajuk pulak dahh... kalau merajuk mesti lari dok kat dinding pastu buat muka kesian!
  4. dah ade feberet karton! minat ultraman pulak dah! ni mesti pengaruh abang-abang kat taska ni! tapi ibu suka tau coz sbelum ni hadif memang tak minat tengok tv.. now hadif macam budak² lain suka tengok ultraman! yehhh...
 Anugerah Terindah dari Ilahi - Hadif Khumaini Khairi

9 comments:

..nOj.. said...

yeay. tak lama nk tiup lilin dah. best2 tgk anak membesar ngan berbagai ragam dan gaya

eima said...

alhamdulillah .. tak lama lagi leh sebut abc plak ...
peace dah bleh ke ... ari tuh kan peace die 4 jari ...hehe

tak lama lagi bw balik menantu je bila ko dahs edar anak sebenar nye dah besar ...huhu

[-suziey-] said...

waaa dh nak masuk 2 thun...hehe..
hmm progress dia sama cam aQeel..syukurla ank kita membesar dgn normal :)

deelira@deeliraz said...

sekejap je masa berlalu.nnt hadif dah besar ko akan rindukan saat dia masih kecik plak. masa tu ..ehem2.. paham2 je la wei.. :p

masa 2 tahun yg ko bg kat diri ko.. dah x lama dah kay.. ;) aku xde kasi masa 2 tahun kat diri aku. aku kasi 3 tahun. makna kena tg lagi setaon hehe

Mama AqiL said...

hadif pun layan oltromen ker..aqil pun dh pandai layan oltromen..kalu tak.dulu paling takut bile tengok oltromen

Gadis Kampung said...

comeinyer anak awak...

BIONIC WOMEN said...

hadif dah membesar sebagai juara...pandainya hadif...

x sedarkan anak membesar..Dhiya pun dah nak 3 tahun..ase baru semalam cium bau baby dia

aSmiDar said...

setahun lagi mungkin pandai mintak adik plak..:)

Rizziela said...

Wah....dah besar dah si handsome ni