Bonda Kitchen!


malam tadi dinner kat Bonda Kitchen! restoran dekat² rumah saja... pegi merempit dengan makteh hadif! tak kuasa nak pegi jauh² sana. ayah hadif keluar daerah 3 hari... nasib la makteh hadif ada boleh temankan! boleh ku buat bibik lagi skali! eh, makteh dah benti keja! sebab musabab benti tak dapat nak difahami! kekekeke.... dia ja yang tau presure kat tempat keja die... huhuhuhu... eh, kalau opis sesape ada keje kosong, bagitau la yer.. kerani kontrak pon boleh!

selain dari Adam Western Food, saya suka makan kat Bonda ni! restoran ni kaler merah! buat pelanggan rasa lapar... tapi yang best pasal restoran ni sebab harga makanan dia rate student!! murah-murah semuanya... yang penting, sedapppp dan semestinya kedai sentiasa fullhouse dengan students Usim.

Nasi goreng kampung RM3! susah nak cari harga ni lagi...
kuey tiaw kungfu. tapi adam punya lagi sedap!

6 comments:

..nOj.. said...

sik goreng kampung 3ringgit? wahhh murahnye. tu rege skali ngan telo goreng tu ke wei

Ena said...

ada lagi erk rege camtu? murahnya..

MRS. K said...

@..nOj..
tak ar..telur harga asing la wei..

eima said...

kat p.15 pun ade kan bonda pe tah .. kaler merah gak sama ke tuh ??

MRS. K said...

@Ena
ada.. kat stengah tempat ada lagi harga ni..

MRS. K said...

@eima
ada ke wei? taktau pong