Calling... Calling... Hello Hello...


1st, tahniah kepada semua pemenang my GA! last week dah annouced pemenang dan mintak details. tapi baru Ifa sorang jer yang kasi... so, kepada 2 lagi pemenang, sila send details kepada saya yer.. senang nanti nak pos semua hadiah sekali... thanks...


Pemenang Pertama

Pemenang Ke-2

Pemenang Ke-3 


my emel : miss_kebab0520@yahoo.com
 

5 comments:

eima said...

bg aku je la ...klu diorg tak mo ..hehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

ada pemenang tak nak hadiah ke???bagi kat kita je kalo ada yang tak nak...hu...hu...tak sempat nak join GA aritu

tiefazatie said...

dorg bz n x perasan kot sis..=)

segalanyer kuterima... said...

Masih lom dpt email saya erk..dah lama saya sent

kakyong said...

tahniah.. kpd pemenang.. x perasan pun result dah keluor..