confirmed!


tiket sudah beli! tunggu mau fly saja! yaahooo....!!!

at first, ingat mau pegi tawau.. nak makan angin kat Sipadan, tapi pas tolak darab campur semua, pegi Perhentian dulu la! tiket pegi tengganu dah beli ujung taon ni, tapi sebab laut bergelora time tu, so, tak dapek la pegi perhentian... so, dis time nak capai dlu hasrat pegi Perhentian.. kali ni beli tiket ke kota bharu.. orang cakap kalau dari KB, teksi lagi murah compare to dari KT kan?

18 comments:

sHi Ma said...

wah best2.. selamat bercuti...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah dapat jugak booked ek...tahniah la...leh fly lepas ni

BIONIC WOMEN said...

pegi bila ni mrs.k?

eima said...

selamat fly K ...
aku tak book kot ... slalu kami travel keta je klu dekat2 cam tuh sbb lagi senang ... klu jejauh seberang laut tak berhasrat nk pegi lagi ....huhu

SyaNa said...

best best
aku tggu next promo
:-)

Cute MuM said...

wah.. nak g bercuti yer...
tawau me dah pegi...

LiErOSe~QiEmi said...

nak gi gak.. tapi kami ramai, 9 orang... tak lepas... klu 2,3 orang lepas laa harga rm1 tu

nasaoji said...

pulau perhentian?..dah lama tingin...tp, naper aku x p p?..huhhh....

ujung taun, trip ke kb - insyaAllah- nak makan makan kelate puah2..

tp, katanya musim ujan, ek?..

mamazana said...

selamat bercoti2.. heheheeh

MRS. K said...

@BIONIC WOMEN
bulan april 2011..huhuhu.. lambat lagi...

MRS. K said...

@eima
kelantan tu dah kira jauh dah tu.. travel by car maunye semput aku..mihahaha

MRS. K said...

@SyaNa
nak tgk gak next promo cane.. leh gi tmpat lain lak

MRS. K said...

@LiErOSe~QiEmi
book asing2 ar..

MRS. K said...

@nasaoji
ntah ko ni... tiket rm1 jer..

|| NaFiRaa || said...

wahhhh.. sonoknye~ nak pi bercuti~

♥siEha♥ said...

waa..bestnye..nak cuti2 malaysia..

Xierra said...

pg perhentian ikut KB baru betul.. kalau nak pergi redang kena ikut KT. perhentian kena melalui jetty besut.. tp kalau redang melalui jetty merang...

MamaDamia a.k.a Haiza said...

besh besh....me teringin nak book gak..tapi memandangkan awal tahun depan dah bersalin...so pendamkan dulu la...hehehe