harum bauku dengan minyak wangi dari Egypt!


lalalalaa.. senangnya dalam hati...
dapat ferfume yang diimpi...


ok, gambo dicilok dari FB sepupu saya, si zery yang jauh nun di Egypt sana...dia dah abis blaja kat sana katanya.. nak balik mesia ahad ni dah.. nak sambung study kat sini pulak...

hari tu ada la zery msg kat FB, dia tanya nak oder perfume tak? coz kat sana perfume adalah murah, original dan takde alkohol.. apa lagi? melompat bintang la kan? harga pon memang murah giler.. perfume di atas tu semua kaum kerabat we all yang oder..huhuhu.. memang tak sabar nak tunggu zery jejak KLIA.. kekekeke...


ok, nanti perfume dah sampai kat tangan, saya update kay!
sementara tu, korang teka la which one saya punya.. huhuuhu.
aip!! takde hadiah ek!



10 comments:

Ayuraza said...

wahhh...
bess2..minyak atar xda order ke kak?? hehe

Ena said...

bestnyer..

nak jughakkkk!!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bestnya ada orang tolong belikan...

mamaaerish@eb said...

bestttttttttt... tp eb jrg pakai parfume... ;p

LiErOSe~QiEmi said...

alaa.. baru nak teka, takde hadiah erk... tak jadik la nak teka ahahahaah

Rizziela said...

bestnya dapat beli perfume dari jauh...harga pun murahkan

..nOj.. said...

mcm byk perfume laki je tu. kecuali hugo tu. rase cam pompuan punye tu. ai teka yg tu mrs.k punye.

eima said...

SIL aku dulu keja kat Riyard pun rajin beli perfume utk aku ...
so skrg nih mmg byk la perfume free yg branded ....

ziesya zulkifli said...

Hugo Boss Deep Red tu kot. y tu wangi betul. lembut je baunya

BIONIC WOMEN said...

kalau x hugo red tu,mesti estee lauder pleasure intense tu ibu hadif punyer..heheheh
bagi a hadiah..