Jangan lupa tengok TV hari Ahad pukul 2.00 petang


kepada peminat² angkasawan negara, Datuk Dr Syeikh Muszaphar akan bertunang, bernikah  dan bersanding pada hari ahad ni. korang boleh tengok wedding dorang ni live dlm. Nona kat tv 3 yer... tema wedding Dokter ni adalah kayangan!

gambar ni dah macam cite harry potter pulak.. kalau naik penyapu tu lagi real! kekekeke

yang ni pulak macam cite bawang putih bawang merah.. naik buai la katakan sambil nyanyi lagu 'laju..laju.. buaiku laju.. aku nak kawin dengan anak raja' hehehehe...

p/s : kepada pasangan mempelai, diucapkan Selamat Pengantin Baru, semoga kekal hingga ke hujung nyawa! gado-gado manja tu biasa la dalam rumahtangga... Sedangkan lidah lagi tergigit. Apa pula suami isteri. Buang yang keruh ambil yang jernih. Baru teguh peribadi... ewahh!

22 comments:

mama tisya said...

dh tgk gmbr2 pre weeding ni cz KUKUBESI tu kwn pd my BFF...cantik cz depa shoot kt bukit borga

mlm tk silap ada live kt tv3 plak

SyaNa said...

kemain dorg ni kan
sure gempak gile

aSmiDar said...

mesti kalah mawi wed dorang ni...

♥siEha♥ said...

tgk pic pre wedding je dah syok kan..

Ena said...

rasanya akan jd wedding of the year la nanti.. tak sabar nak tengok.. tengok tv pun jadi la kan..

::Mamalyna:: said...

mereka nie same cantik, same padan..

☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆ said...

moga kekal hingga ke ujung nyawa
takut aku orang kawin grand2 ni...

..nOj.. said...

wah bestnye. nk tgk la nanti. dia kawen ngan sape wei

kakngah said...

adakah lebih grand dr wedding ct??
kita tungguuu....

Farra Dhelina said...

waw kelass

MRS. K said...

@..nOj..
biar betik ko taktau dia kawin ngan sape? iskisk..

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

wahhh sangat cantek gambaQ pre wedding dier....
hehhehehe

MRS. K said...

@Farra Dhelina
kelasssss ko!

Misz Sephia said...

Bukan dah bertunang ke kak? Niway, bagai pinang dibelah dua kan?

Rozy said...

hahah pandai betul si gully ni berimaginasi..

~aSHa~ said...

tingginye angkasawan kita ni..

eima said...

tak minat la K... hehe
aku tgu review korg je la ....

Qaseh said...

hu hu hu mmg di nanti-nantikan nak saksikan jugak bagaimana pulak yg dikatakan persandingan di kayangan ni...

p@kcikLie said...

penah dok sebumbung dolu..tp tak sempat nk kenal2..haha depa dh sampai ke angkasa kita dok tang ni ja...

MRS. K said...

@p@kcikLie
kehkehke.. pcl gumuk sangat kot tu pasal takleh smpai bulan..hehehe

MRS. K said...

@Qaseh
tu la.. nak tengok jugak cane rupa bentuk kayangan tu

lovelywa said...

nk tgk gaklahh..pasni ramai la blogger duk review cite dorang kawin..muehehe