Jom tengok hadiah contest!


Contest Cute Baby With Buchuk! anjuran saya dan lynn dah pon ditutup tengahari tadi! so, kepada yang sudi join, terima kasih daun keladi diucapkan...

besok kami sekeluarga akan ke Langkawi. so, list peserta akan dikeluarkan pada minggu depan yer! harap maklum.

so, nak update sikit hadiah untuk contest ni! hadiah bukan la exactly macam gambar di bawah, tapi semua adalah dari Ikea yer... hehehehe.. harap korang suker!

dan mana tau datang angin mood baik, ada ole-ole langkawi jugak untuk korang! hehehe... 



12 comments:

ZiE FAUZi said...

woiii...hadiah best... tak sabar nk tunggu result...

ZiE FAUZi said...

adehhh....nk tulis wowww td tertulis woiii plak...sorry...

eima said...

wahhh .... tgu je la sape yg bertua tuh ..

Jamiel said...

Rugi nya tak dapat join..
Nanti dah ada baby saya join..

Ena said...

wahhhhhhhhhh.. bestnyerrr

saper la yg bakal memilikinya tu..

dilazfamily said...

tak sabar nak tunggu result

anin said...

best dan sweet tp berjayakah syahmi
sedmoga ada rejeki

mamalieyna said...

waaah mmh cunlah! hope ada luck! ^_^

selamat bercuti! syoknye..!

MRS. K said...

result tunggu minggu depan ye kengkawan!

Mama Zharfan said...

bestnya hadiah tu :)

Min Aina Ila Aina said...

Hadiah saguhati biar banyak2 sikit ye..hehehe...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

selamat bercuti!!!