Jumpa Ratna, Izzah dan Laila


jeng! jeng! jeng!
memang tak sangka 1 day akan jumpa dengan blogger Ratna sekeluarga! terima kasih yer jemput datang rumah....


mencabar jugak nak cari umah Ratna ni..
nasib ada garmin dalam henpon ku ini..
sampai depan umah garmin ni hantar... hehehe....
Ratna jamu nasi ayam.. settappp okey!
my hubby puji umah Ratna, cantik die cakap!
siap tanya macam² pasal umah kat Ratna, huhuhu..

time tangkap gambo ni, Izzah n Laila dah masuk umah...
kami dah nak gerak balik, hujan dah rintik² pulak tu!
so, kami bergambar bertiga je la...
takpe, at least ada jugak gambo ngan Ratna! 
buat kenangan!


kepada Ratna dan keluarga,
bon voyage! semoga semuanya berjalan lancar...
jangan lupa kami di sini...
dan jangan lupa update belog kat sana hokey!

10 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

memang best kan dapat jumpa kawan2 kan....

[-suziey-] said...

same aktiviti..terjah umah blogger:p

..nOj.. said...

eh kak ratna nk pg mane?

SyaNa said...

tgk pagar umah pn da cantek :-)
blom msk dalam lagi tu

☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆ said...

owhh kak ratna...
my senior...hehehe

Farra Dhelina said...

bila la kt dpt jumpa kan ekekek ;p

BIONIC WOMEN said...

bila plak ibu hadif nak datang umah nantu dia nih..hahaha

MRS. K said...

@..nOj..
pergi obersea katanya.. huhuhu

MRS. K said...

@BIONIC WOMEN
insyaallah, one fine day pasti ketemu

MRS. K said...

@Farra Dhelina
set masa, date jom jumpa! hehehe