karipap Ikea memang sedap!


adalah satu kerugian besar kalau pegi Ikea, tapi tak beli karipap ni barang seketul dua. sumpah sedappp tahap terajang dinding! specially tang telur tu... huhuhuuhu... 


okey, petang semalam adalah hari bersiar-siar bersama keluarga.. bersiar ke ikea je pong... lama gila ah tak pegi situ.. last masa hadif umur 5-6 bulan kot! kira dah setahun lebih la tak jejak kaki ke situ...

tujuan ke sana? 

jalan-jalan beli karipap jer! ahakss.... saje jalan-jalan cuci mata.. nak cari inspirasi nak deco rumah kononnya...

tapi ada jugak la yang kurembat... mana boleh pulang dengan tangan kosongkan? sempat capai berus cuci jamban je pong.. orang sangat la meramai petang semalam.. so, duk lam tu dalam 1 jam lebih skit then pulang ke pangkal jalan...

nak makan meatball pon tak sempat! sob.sob.sob.

7 comments:

Miss Q said...

memang sedap masa panas! bila dah sejuk, hampeh jugak laa rasa diaa

BIONIC WOMEN said...

wah...karipap ikea..me kale jengjalan ikea mesti x sempat nak makan2, org ramai terlajak

ibuayahdamia said...

pssttt...cari inspirasi deco rumah??? ikea memang tempat yg sesuai kan..hehe

MRS. K said...

@Miss Q
huhuh.. pas beli terus ngap.. tak sempat nak sejuk karipap tu..

MRS. K said...

@BIONIC WOMEN
orang memang ramai tapi kalau takat nak beli karipap jer, ada kaunters express.. huuhuh

MRS. K said...

@ibuayahdamia
yep.. sesuai gitu.. tapi ada gak barang die tak bekenan

eima said...

tak penah mkn la ... ikea pun tak penah pegi .. huhuh