korang pon macam saya jugak ker?


dah nama pompuan kan, tambah pulak dah jadi mak budak ni, pantang nampak barang murah mesti nak beli! tak kisah la ape jenis barang tu, mesti nak beli jugak! rasa macam sayang jer kalau tak beli padahal bukan leh pakai, saiz tu kecik or terbesar! hahahahha..

masa bulan puasa ari tu pegi jusco equine park dengan kawan² opis... then masuk kedai poney coz time tu memang sale giler la kan! then nampak topi ni.... 
 
ada dua jenis cap jer time tu.. satu lagi kaler putih lain pattern skit! pikir 2-3 kali gak ni nak beli ke tak! coz saiz memang dah takde. tinggal siza L jer.. huhuhuhu... murah punya pasal i rembat jugak u... dengan harapan bila kepala hadif dah besar skit boleh la pakai! kekekeke....

harganya cuma RM9! mau nye mak tak bedal! nangis nyesal nanti kang kalau tak ambik! huhuhuhu... 


hohohoho.. takpe la yang.. taon depan pasti muat ni! huhuhuhu...


p/s : tak sabar mau soping di langkawi pulak tengah bulan ni!

13 comments:

..nOj.. said...

2-3 taun lg baru muat ni kot wei. aku pun cam ko. asal nmpk mesti nk beli. baju2 beso kemain byk lg tu. yg pemakainye plak tah bile2 nk besar. hehe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

samalah jugak.....kalau dah branded, pastu besar sikit....haruslah beli..kalau tak pakai sendiri, bagi org kan..

ummiaqeef said...

samo la den..aku slalu baju ngan sluar la..teruja punye pasal kadang yg besar pun beli..ade tu yg blm ble pakai lg sampai skang..tggu dia 3-4 thn kot..hahaha..giler punye mak!

hajarus said...

biar besar asal jgn terkecil mrs k.. lau besar leh pakai lame.. lau kecik alamat simpan tuk bakal adik hadif la jwbnyer... hehehe...

eima said...

weh pi soppin ajak la aku ...
ko terer tang soppin brg murah ngan berbaloi nih ...

SyaNa said...

aku pn da ala2 camni gak
pantang nampak murah.besar pn rasa nk beli jek
tapiiii suami ku tu, payah la.
tp kalo aku beli on9 mmg aku sorok smp iman muat.kekkee

deelira@deeliraz said...

haih.. mkn masa jugak tu nak masuk kepala hadif :)
mak dia pon.. xleh tgk hok murah2.. mesti juling hehe...

♥siEha♥ said...

btl la..klau dah namenye pompuan..besar pon nak beli jgk kan..same la..janji murah

Farra Dhelina said...

dh nama nya pmpn kan hiks

|| NaFiRaa || said...

hahahaha... kiut jek pakai topi besar.. tak pe.. simpan tahun depan.. mesti leh pakai~

hyazz said...

hahaha... tu le... len kali pejam mata tu... baru xnampak aper yg disale kan...

MRS. K said...

@SyaNa
hahaha.. sorok, jangan tak sorok

MRS. K said...

@eima
ko jauh sangat la manje...