mandi minyak! mari dekat-dekat... mari rapat-rapat...


Makluman, ini bukan iklan minyak wangi yer... 

 
10 ketul minyak wangi kami rembat dari zery, cuzzy saya yang baru balik dari Mesir tu... asalnya kami order sorang satu jer, tapi bila perfume dilonggok depan mata.. semua jadi rambang! eksited sebab murah-murah! kalau tak rembat, rugi la pulak kan? si zery ni dah tak balik sana dah, die nak sambung study kat Malaysia pulak..

harap maaf yer kepada sedara-mara yang oder jugak dengan zery... yang korang oder semua dah kena rembat! huhuhu.. nasib la kan sebab 1st rumah yang zery pegi adalah rumah saya lepas turun dari flight... kekekeke....

my hubby tak aci okey! asalnya die tak oder satu pun.. bila saya tanya nak oder ke tak, die buat taktau jer... alih-alih bila perfume depan mata, 4 ketul die rembat! ciss..ciss.. bang, ayang tumpang pakai yer yang pleasures tu coz bau lebih kurang macam women punya... hikhik...


yang ni saya punya... cukup la 2 ketul! perfume klinik pon banyak lagi...


D&G Light Blue... wangi.. bila pakai rasa segar bau die.. rasa confiden...


Chance by Chanel... bau lembut... sesuai pakai time MJ... kekekeke


yang ni pulak makteh hadif punye... 2 untuk makteh, 2 untuk boipren die...

taon depan leh mintak hadiah besday lain lah! coz tiap taon hubby kasi perfume jer... huhuhuhu...


info : Tahukah anda perfumes (minyak wangi) berasal dari Mesir, bukan dari negara Perancis iaitu negara yang dikenali hebat sebagai pengeluar perfumes.


20 comments:

aanie said...

x nak jual ke?hehehe...

Momma Mia said...

perghhh banyak tuh... nak satu boleh :)

mama tisya said...

wah byk tu..i like perfumes...

Rizziela said...

bestnya dapat banyak perfume

eima said...

ye ke pesal byk france je kat bwh tuh ???
ok la ... tu la wat koleksi la ... dolce gabana tu sedap kan ...

MRS. K said...

@aanie
hehehe.. tak la, ni utk pakai sendiri jer

MRS. K said...

@Momma Mia
hahaha.. mana boleh!

MRS. K said...

@mama tisya
me too.. bau wangi sentiasa

MRS. K said...

@Rizziela
best gila.. rasa wangi sokmo.. sembur macam air.. tak sayang langsung sebab banyak...kekekeke

MRS. K said...

@eima
mmg la wei.. ni semua france punye perfume.. tapi asal kejadian kat mesir masa zaman cleopatra ke hape.. sila bukak buku sejarah.. kekeke

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah banyaknya perfume...nak satu leh ke...

LyNn HaMzAh said...

salam perkenalan...banyaknya perfume...

|| NaFiRaa || said...

boleh wat stok perfume untuk setahun nih.. hari2 tukar bau lain2..best2~

deelira@deeliraz said...

nak catu...

~aSHa~ said...

dah lama tak beli clinique...uhuhuhu....rindu plak

wah chance tu sesuai tuk MJ ye...ahahahah ok tima kaceh kerana pengkongsian maklumat ini....alalala

cik puan akish said...

d&g tuh mmg wangi amat..suke bau dia!!!!

BIONIC WOMEN said...

x aci..nak jugak..D&G light blue tu best..

INTAN said...

eh yg pleasure tu ada lg dak?
tunangku punya tuuuuu
lo kena rembat gak memang hangin 1 badan la kan
akanku serang nilai rumahmu itu
huaaaaaa!!!!

hyazz said...

nak tompang pakai leh ker??? hik hik hik

Diamilikku said...

ahah..sukanya hati...tgh duk cari2 perfume nih...so bolehlah mencuba D&C tuh kannn