Mee Bandung di tengahari...


Salam tengahari Ahad uolls...
ramai ke yang berasap dapor ari ni?
ke ramai yang pegi undangan open house?

saya ari ni kena la masak... duduk umah je tak ke mana.
makteh & pak lang hadif ada kat umah ni ha.. meriah skit...
hubby keje pulak ari ni..sian die.. dari jumaat lagi non-stop... 
jumaat tak sempat balik umah pon.. malam tadi balik, pagi ni kena pegi pulak!

lunch ari ni makan mee bandung mat pon je la!
senang, pakai paste instant sajok! huhuhuhu...



ni la rupa bentuk perencah tu... Mee Bandung Mat Pon! huhuhuh...



pagi tadi goreng cucur udang cicah sos life sajok! sos lain tak sedap kat tekak! mesti nak life jugak! hehehe...


p/s : tadi jiran belah kanan, kak aida kasi nasi impit, kuah lodeh sama rendang ayam!! elah petang pulak, jiran belah kiri buat open house! wahhhh.. rezeki di hari ahad gitu... tak payah masak dah malam ni...kuikui...


7 comments:

Farra Dhelina said...

wa blh la berehat ye...dtg mkn2 je..

sama la kita suka sos life, sos lain tu, lain la rasa dia..life mmg sedap.

*eh mcm berjanji lak, pg td mkn cengkodokkkk gak la! :)

ziesya zulkifli said...

sedapnye mee!!!!

BIONIC WOMEN said...

best x perencah mak pon itu????

MRS. K said...

@Farra Dhelina
tu pasal la kfc n mcd amik sos life kot.. sedap

MRS. K said...

@BIONIC WOMEN
ok jugak...

..nOj.. said...

aku pun pengguna tegar sos life. sos lain tak sedap sgt kecuali sos mekdi. sos mekdi tu mmg tak jual kan? ade gak dtg idea lam otak nk bwk botol pastu tekan sos kt mekdi tu. hahaha

hyazz said...

wahaaa... sakan nampak nyer... rumah tengah bila nak buat open house nyer.. hehehe