Mesti pergi... Langkawi Mangrove Tours


tak sabar rasa hati.. selasa depan kami akan ke Langkawi! 
tengah survey tempat² yang best kat sana!
even saya tiap² tahun wajib ke Langkawi, muahahaha.....
tapi taknak la repeat pegi tempat yang sama kan?

tapi dis time Lynn & family join skali,
dorang pon tak penah sampai lagi,
so, takkan nak pentingkan diri sendiri pulak!
lynn, u cakap jer nak pegi mana, i bawak kay!
dan sebagai ketua rombongan (sendiri lantik),
saya kena buat plan yang daboom agar dorang hepy dengan kami!
wahhh.. gitew! kekekeke...

cadangnya nak amik pakej Mangrove.
kebetulan my fren, leila ada kat sana.
hubby die pulak memang buat pakej ni,
so, dapat harga yang istimewa...
thanks leila! lap u...


pix by abe gugel...
lawatan sambil belajar dan menikmati keindahan ciptaan Tuhan...


p/s : harap Hadif sihat dan ceria that time... 

27 comments:

BIONIC WOMEN said...

bila nak jadi ketua rombongan kami lak??hahhaa

.::Lynn::. said...

rasa takut.. ni la akibat terlebih tgok anaconda

eima said...

wahh pi langkawi...
best nye ..naik keta ke flight lagi..keta la wei bleh singgah padang besar ngan penang ...singgah kg ko sekali amik buah dokong plak ...

Ena said...

huk huk..

nak ikutt jugakkk!!

unai a.k.a puan.U said...

bestnya pi langkawi... dah lama takpi sana..3 thn dah kot..

SyaNa said...

best nye nk holiday ek
aku gak ntah bile mau holiday
:(

mamaaerish@eb said...

cam best jerk.... nk itot... ;p

MRS. K said...

@BIONIC WOMEN
huhuh.. mana lokasi mau pegi?

MRS. K said...

@.::Lynn::.
isk..isk.. suka berimaginasi betui mak budak ni

MRS. K said...

@eima
naik flight la wei.. tak larat haku dok lam kete lelama.. kematu punggung.. anak pon mesti tak tahan lama lam kete..

MRS. K said...

@Ena
jom..jom.. kite plan rombongan lain..

MRS. K said...

@SyaNa
takpe, tunggu anak ko besar skit.. skang pon dah boleh dah tu kalau mak die larat.. huhuhu

MRS. K said...

@mamaaerish@eb
jom..jom..pi beli tiket AA skang! hehehe

hyazz said...

best nyer... biler lak cek abe aii nak p ni...

Farra Dhelina said...

weeee..enjoy ye nnti!!

hajarus said...

tiap2 taun wajib g langkawi... wow bestnyerr K...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

cantiknya pemandangan...biler la dapat pi sana ek

[-suziey-] said...

my fren pn suggest g situ..cam best jek..waaaa ni dpt AA murah la ni ek..

Ogy said...

teruja dgn uolss le ni akak terus booking ke langkawi next year..pastu br pk..adess byk lak belanjanyaa nnti..huhuhu

..nOj.. said...

wah. cpt2 pg. nanti nk tgk laporan weh. nk tgk gambar dan sebagainye

MRS. K said...

@hyazz
orang ajak pegi, die tanak! tu la..

MRS. K said...

@Farra Dhelina
thanx yang..

MRS. K said...

@[-suziey-]
ni AA promo rm0 taon lepas.. kekeke..

MRS. K said...

@Ogy
huhuh.. kena menyimpan dari skang la jawabnye

tunoor73 said...

ok tuuu...mangrove....akak dok sana 11 taun...tapi x penah sampai pun kat p.payar..bila dah pindah sini dok p lak tiap2 tahun..bulan 12 ni nak p lagi bercuti.....selamat enjoy...

nasaoji said...

beb, nanti aku nak g, kalu pakej itu syok, aku amik guna rate ko, buley?...hehehe...aku p bulan 5..

Has Liana said...

$alam sesiapa nak ke Langkawi saya ada homestay btul2 tgh pekah kuah.. 3blik full aircond pantry n ruang tamu.. semalam rm250 2 mlm ke atas hanyalah rm220 sahaja.. selain itu saya juga mnyediakan mangrove tour 2 jam dgn hrga rm170 sahaja !!! island tour keta sewa pn ada hubungi sy na 0134569984 ana..