Mix and match!


skang ni memang trend budak² pakai pyjama gap tu kot yer! geram tengok gambo kartun kat pj.. comel² jer... kat fb ramai jugak tag pj ni kat saya.. dua hari lepas dah beli kat membe skolah dulu. ari ni dah sampai bajunya.. rupa bentuk pj tu seperti gambar kat bawah!
my love belongs to IBU!

eceli, b4 dis pon saya dah mix and match kan seluar gap/old navy dengan baju² lain.. seluar gap ni dlu kat FOS dalam rm8/9 je sehelai.. skang dah naik harga ko! tsktsk...

hadif ni memang pengguna tegar seluar cap gap/old navy ni.. maklum la dulu kan murah.. skali beli 3-4 helai.. memang asal ke FOS jer, mesti nak rembat seluar ni.. skang dah jarang pegi soping KL dah sejak dok Nilai.. sobsobsob...

ni contoh saya mix and match seluar gap ni dengan baju-baju lain! tak payah pakai pyjama set punya pon comel jugak ape! hikhik...


15 comments:

Ena said...

comei la hadif..

lg comei bila siap makan kepek kat lam bilik tu.. hehehhe

Me_Lina said...

FOS kt mines ada lg jual... tp dh mahal la... dlu boleh dpt 2 for rm15... skrg ni 2 for rm18 or rm20... hmmm xleh nak kumpul bnyk2 dh...

SyaNa said...

comel baju ni
aku pn xsabar nk tggu iman besar nk bg pakai

Nad @ MamaZakwan said...

comel,comel,comel! :)

@e_da said...

mmg cantik baju2 ni...

♥siEha♥ said...

mmg comel2 bj pyjamas nie..
i pon suke..

BIONIC WOMEN said...

hadif..oh hadif...pakai ler aper pun, kekiutan mu masih terserlah..huhuhu
Dhiya baru ad 2 pasang pyjamas nih..saya pun style mix n match cam ibu hadif..bli sluar then cari tshirt yg sesuai...dhiya ni kalau boleh xnak lengan panjang malam2, dia kuat berpeluh

eima said...

hadif mmg semua bj ngan suar die belang ....

o0o dulu ko beli kat FOS je ek ... ptt le slalu ckp kat FB murah je ... pesal tak ckp aku awal2 zaman murah tuh ??

mama_auni said...

kiter ade gak beli penah pakaikan auni 2 3 kali jek, sebab auni pakai suar die mesti xlekat kat pinggang tu sebab die kurus..hahaha

Aleyn said...

Comel ngan seluar belang cenggitu....

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

MIX N MATCH...ok pe...sesuai ngan hadiff

deelira@deeliraz said...

comel hbb pakai sua belang2 ;)

MRS. K said...

@Me_Lina
ha tu la pasal.. dah mahal dah

MRS. K said...

@SyaNa
skang pon dah leh pakai.. ada saiz

MRS. K said...

@BIONIC WOMEN
aii.. bodek lebih bakal besan ni.. ade pape ke? kekekek