No. 3


Alhamdulillah, hadif dapat no. 3 contest anjuran Anje! result dah announced tadi.. rezeki hadif kali ni!

tahniah jugak kepada pemenang yang lain!


gambar yang dipertaruhkan dalam contest ni masa we all balik dari Langkawi tahun lepas... time tu tengah tunggu paklong hadif amik kat airport... sempat dulu tangkap gambo hadif dengan troli yang sarat dengan beg hasil soping kat sana!
lepas tu, hadif nangis nak susu... nak bancuh la susu untuk dia kan... sekali bukak beg, sudah banjir daa... air dalam termos tumpah coz termos tu sudah pecah! ni mesti tekanan dalam flight ni smpai termos boleh pecah! ke ade sebab lain eh? beg termos ni saya hand luggage jer, so takde sebab nak main campak² kan? huhuhu...

p/s : terima kasih pada penganjur dan penaja contest ni! lain kali buat contest lagi!

13 comments:

mama tisya said...

tahniah ..tisya dpt saguhati

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

tahniah...memang gambar ni smart + comeyyy

..nOj.. said...

comel hadif gigi 2 batang. hehehe.

wei naik flight mmg ade tekanan kt air susu kot. aritu susu daryn pun leh tumpah lam beg yg hand luggage.

MRS. K said...

@mama tisya
congrax tisya

MRS. K said...

@..nOj..
ye ke weh?

@e_da said...

tahniah hadif...

hajarus said...

congrat hadif... mmg sgt comel... encem....

eima said...

ko tak pakai termos besi ke ??
0.5L ... lempar la cam ne pun tak pecah cuma kemek je ...

anyway tahniah hadif .... rambut yg cantek bila mau panjang ??

hyazz said...

memang la leh pcah... tekanan tinggi wei kat atas tu... so len kali ati2 ek...

MRS. K said...

@hajarus
thanx haja

MRS. K said...

@eima
tak.. tak mampu beli.. hakhak

MRS. K said...

@hyazz
yo la mek aya!

ibuayu said...

tahniah...