Pengantin-Pengantin Baru!


semua orang buat review pasal wedding Datuk dan Datin angkasawan jer.. takde yang cite pasal pengantin lain.. huhuuh... ok, meh nak upload gambo pengantin lain yang mengabadikan tarikh keramat ni sebagai moment indah dalam hidup mereka....

 bienda dan pasangan! sweet giler kaler baju ni wei! makeup bienda pon cantikkkk!! sukerr...

aqasha dan isteri pon pilih 10.10.10 jugak.. kaler kuning diraja gitew!

last skali gambo Dato Datin kite la. tak sempat tengok live wedding depa ni..huhuhuh... tengok gambo kat blog korang pon jadi la...

eh, ada lagi ke pengantin baru yang tertinggal?


p/s : Al-Fatihah buat mangsa nahas kemalangan 10.10.10... memang tarikh keramat betul! dalam kita bergembira, ada insan lain yang berduka!

6 comments:

Wansteddy Tales said...

dlm xnk tgk kolum gosip kepochi jugak diriku nk tgk pengantin baru hehe... tema baju dato tu ala2 angkasawan ke merelip semacam hahhaa... uik kono saman kang niaya :P lawa2 sungggguh lawa... puji balik ><

~aSHa~ said...

ada lagi...dato'sani...yg bos besar bas sani tu...sama tarikh hantaran 100,000...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

suka baju bienda....

aSmiDar said...

Meriah giler semalam weding datuk..
kalau la dijemput..ekeke..
agak2 survenoi ape yg die bagi ek??
hehe

[-suziey-] said...

kesian bienda n aqasha ..kurang liputan..sbb sumedh tertumpu pd dato sms kita..hehe..
tp mmg btl2 sejarah la..ade suka ade duka..duka yg dasyat..

mamamarissa said...

ye la K, jue ingatkan cuma perkara2 gembira jer on that day (101010)...tapi ada juga tercatat kejadian duka...alfatihah