Shawl 1Malaysia...


semalam balik dari kerja terus amik hadif & makteh dia then terus shot ke Nilai 3.. nak cari shawl untuk Ibu Hadif Giveaway tu la.. eceli, dah beli dah minggu lepas, tapi ingat nak tambah sorang lagi pemenang! so, rezeki korang la yang join giveaway ni... hehehehe...

then, telek punya telek, nampak pulak shawl 1Malaysia ni.. banyak kaler dia jual. ada hitam, pink, ungu , putih etc... huhuhuhu... kalau i beli buat hadiah, korang nak pakai tak ni? hehehehe...


sape belum join giveaway yang sempoi gila ni, sila klik SINI untuk join!

11 comments:

☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆ said...

huhuhu....aku nak nengok ko pakai dulu weii...

Ena said...

owh.. tusung pun ada 1 malaysia yeh!.. hehehe..

.::Lynn::. said...

xmo la...

..nOj.. said...

hehehe penyokong kuat gomen je yg pakai ni wei. aku tak sanggup la nk pakai. :p

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

shawl menarik....(^^,)

MRS. K said...

@☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆
aku beli, ko pakai la mot..

MRS. K said...

@Ena
ada.. macam2 ada.. huhuhu

MRS. K said...

@.::Lynn::.
i beli utk u ek..

MRS. K said...

@..nOj..
kan? kalau ada event pape, leh la pakai..

eima said...

aku pun ade nampak kat pasar tani opis aku .. mula tuh cam tak sanggup je ... tp event melibatkan kerja mayb la...
tp still tak sangup ..aku pakai time nk jumpe najib je...haha

unai a.k.a puan.U said...

oh tidak!tidak! jangan beli! jangan beli tau.. nanti i tak sanggup nak pakai! eh!eh! perasan mcam boleh menang pulak! ihihi..