takde can langsung nak terlelap!

hai uolls... ni auto-published entry yer.. gigih menaip pukul 12.10 tengah malam ni... huhuuh.. ye la, satu hari tak tengok pc... bila balik umah, harus lah ku jengok belog dulu kan?

saya berkursus 2 hari.. so, hari ni last day la.. kursus kat Maca, Jalan Duta.. last minit tau dapat kursus ni. so, memang bergegas la dengan kawan2 pegi tempat kursus.. sampai kat sana pon dah pukul 10.30 pagi.. sempat la kena perli ngan penceramah.. sabo je la.. 

nasib la saya memang dah arif sangat tempat kursus ni.. senang la nak cari jalan...ni tempat my hubby keje dulu before bertukar ke HQ di putrajaya.. huhuhuhu...

we all pegi KURSUS MESRA MALAYSIA.


Hohohoho... memang terbaik la kursus ni.. tak mengantuk langsung! penceramah adalah super duper best... ade je cerita die... tak jemu dengar.... 

kursus ni organized by tourism malaysia dan of kos la penceramah pon dari situ jugak, Pn. Afifah.. memang the best!! tak pandai nak eloborate kursus ni pasal ape.. tapi more to bidang pelancongan la.. cara dan adab nak layan pelancong or customer... sesuai untuk frontliners... orang imigresen, polis pon ramai tau datang kursus ni...

so, kalau korang ditawarkan kursus ni, sila la pergi dengan rela hati... memang best sangat!!

3 comments:

eima said...

dah tak de kursus .. tambah2 anjuran luar ...mencik ...

Aleyn said...

Selamat Berkursus

LiErOSe~QiEmi said...

bestnye.. aku satu kusus pun tak gi lagi tahun ni..abes laa penilaian prestasi hahaah