1891B untuk anakanda tersayang...


bapaku pulang dari kota, 
bapaku belikan kereta. 
kereta kecil warna kuning, 
bolehku bawa jumpa aweks.

muahahahaha...

mana nak carik no plat kete camni? ada satu je dalam donia ni... hahahaha...


ini la besday present untuk hadif dari ayah dan ibu...
ibu die pon terkejut tau!
coz kami plan nak kasi hadiah lain.
tup tup ayah pulang dari kota kolumpo,
die kuarkan present ni dari kete..
terkejut monyet mak!

at first, macam nak bebel jugak la..
mesti mahal ni.. 4-5 ratus tak lari nih..
tapi bila ayah keluarkan resit,
fuhhh.. lega... hahahahaa

ayah beli kat kedai mainan chow kit!
rasanya harga tu memang berbaloi lah!
kete bapak besau!

kete ni boleh drive sendiri or boleh control.
oleh sebab kaki hadif tak bape nak sampai nak drive sendri,
so, apaknye la yang tolong 'drive' kan... hehehehe..

hadif? budak ni yang paling hepy sekali..
tak nak keluar tu dari kete tu..
kalau boleh tido dalam tu pon die rela.. hahahaha..

kite test drive kat dalam pagar umah je la dulu ye cayang... 
nanti dah pro, kite race kat litar sepang pulak... kekekekeke...

tenkiu ayah!
ibu pon rasa terharu nih!

hadiah besday anak pon dah cecah 3 rat,
nampak nya hadiah untuk emaknya berganda la kan?

kan?

hahahhahaa....



18 comments:

eima said...

sama cam hadiah besday fahim tahun lepas... hehe
kejap je die main ..pastu tak mo dah ... hehe
moto buruk kayuh ngan kaki jugak die balun ...hehe

dasat ek hadiah utk hadif ....
cepat besar nanti ayah ngan ibu beli keta betui ....

..nOj.. said...

wow dasat betul adiah si hadif ni. best2. boleh la pg jalan2 sendiri tanpa ayah dan ibu camni. hehehe.

wei kalo adiah anak 3rat, adiah mak dah tentu separuh dari tu. apak kompom nk spend lebih tuk anak dari wife dia sendiri. ceh

BIONIC WOMEN said...

kompom ler kena berganda2..hahahaha..
kalau mr.K, baca entry ni..mesti dia dah telan air liur..paling x pun tersedak..hahahah..
mampus aku..katanya.hahahaha

::Mamalyna:: said...

k, tak terlewat nak wish hepi belated besday buat hadif...

hadiah mahal tue, syokler hadif kan.. makan kete, tido kete, mandi kete...semua ngan kete jelah kut, hehehe....

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bestnya hadif dapat hadiah tu...balqis nak punjam boley....

MRS. K said...

@eima
hahaha.. time baru ni semangat ar die.. bila dah lama sikit tengok la.. terdampar sepi..

MRS. K said...

@..nOj..
separuh?? nehiiiii...

MRS. K said...

@BIONIC WOMEN
hubby kalau teringat die baca lar.. kalau tak, nan ado...

MRS. K said...

@::Mamalyna::
thanx yang...

buat masa skang la kan.. semua kete..

MRS. K said...

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥
jom main same2 ek..

@e_da said...

cantiknya keta baru hadif... kdg2 ayah pun sama exited kan.. mcm my hubby .. beli mainan kat anak tp sebenarnya dia yg teruja naik main menan tu.. hihi

bukhairiah said...

wahhh best bangat hadiah tu...dulu tingin gak nk bli...cecah 3rat gak kan...sesak gak rs..skrg klo rs nk main bawak g ayer keroh je..

hepi belated hadif...bulan depan anak ai plak dua thn...

LyNn HaMzAh said...

seronok la dia...pernah gak berangan nak beli utk qistina tapi mahal lor...huhuhuhu...

|| NaFiRaa || said...

wahhhh.. bestnye keter tuh~ untie pon suka tengok keter tuh!!!

ummiaqeef said...

huhu..bole la lumba ngan aqeef pasni..ekekeke..dia pijak pedal minyak xleh nak stop,habis sume dilanggar,lesen terbang katekan..hahahaha..

LiErOSe~QiEmi said...

wah, bestnye hadiah.. leh laa jadik anak angkat korang camni.. "ibu, ayah,nak adiah"*sambil kelip2 mata bajet2 comel hahahaha

♥ EeiNz ♥ said...

happy birthday hadif sayang ~ ^__^

mush said...

hadifff, abg aqeef nak pinjam bole..huhuhu


MUSH