adeh.. masaelah sungguh!



korang punya belog ok ke nak upload gambo?
saya perasan pagi tadi masa buat entry bangi kopitiam tu.
banyak gambo error lah! saya ingat saya sorang jer!
rupanya si lynn pon sama jugak error manjang!
oh, Me_lina pon sama jugak ek?

haih betul!

tetiba mood update belog merundum!!! 

13 comments:

Me_Lina said...

huhuhuhuh try dr kol 11 td... ingatkan error kt gmbr time resize ke apa... last2 giveup... hehehhe sambung mlm ni jela... esok publish...

muslimah sejati said...

salam....adeh....rp nyer rmai yg x leh upload gambr,ingat kan sy jer x leh....

.::Lynn::. said...

tension sungguh.. berpindah randah.. upanya semua pun sama... huhuhu

BIONIC WOMEN said...

try guna old editor...minggu lepas saya pun ada masalh upload, saya tukar old editor, dah xder masalah

::Mamalyna:: said...

me too..

hyazz said...

hehehe...seb bek ari ni xde mood nak citer...klu x mesti masaelah samer gak ngan u ..k

eB@mamaAerish'n'Aed said...

sama la... tuh yg angen dari pagi tadi... hu3

SaHaNiMsofEa said...

td dlm kul 12 lebih sy upload gmbar boleh..sonang yor gambar2 tu upload.. copek lak tu..tgok nasib la..

belogmummy said...

saya juga sama.....

ekekek....ingatkan lappy ni yang ngokkk.....huhuhuhuh

[-suziey-] said...

aah pnh alami gk.kadang ok kadang x..

Ena said...

a'a memg tak boleh pun..

nak buat entry ni jugak tapi tak buat2.. so, tak yah buat la.. tapi tak tau la kalo sampai ke petang mende ni.. haihhh

ummiaqeef said...

mmg suke camtu ke? patut la aku nak upload gambar dlm entry td xleh..cis!

fathiah said...

betol2.... selalu cam tu... geram den... aishhh