Atlanta vs Crocs


masa dekat Langkawi last week, sempat singgah ke Cable Car.
tapi tak naik pon, coz masing² gayat...
lagi pun masa honeymoon 2008, dah naik sekali.
cukup la tu. itu pon menggeletar lutut...

dekat area situ kan banyak kedai cenderahati.
so, jalan punya jalan terjumpa satu kedai ni.
kedai tu jual perfume, cenderahati bagai.
kat luar kedai tu pulak jual kasut dan selipar.

kasut ni sekali tengok macam crocs kan? tapi tak yer.. ni kasut Atlanta. adik kedai tu cakap ni Malaysia brand. baru tau.. coz sebelum ni tak penah nampak lagi kat mana² soping complex.. ade sape penah nampak kasut ni before? kat mana yer? ke saya yang tak tau.. huhuhuhu...

oh, Mr. K offer nak belikan saya kasut di atas. tapi saya tolak coz dah banyak benau kasut. tak terpakai. so, Mr. K rembat 2 ketul kaler kelabu. satu untuk die, satu untuk adik die.

time tu ada less 20%. harga dalam RM23 camtu.

selipar die pun cantik jugak!

10 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

kita pun ada kasut crocs...tapi haq pasar malam je la...hu...h...

ayuraza said...

nape xrembat 3..tuk kawan2..hehe

Mrs. Hakim said...

nape nama dia atlanta? kata brand msia mari.. letak ler jinjang ke, bukit kayu hitam ke, ulu sepri ke.. kan?? nape nak letak nama atlanta?? hahaha~ :p

eima said...

tak de croc ...fahim je ade ...die pantang pi kedai croc or pasar mlm mesti nk ...terpaksa beli...

MRS. K said...

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥
kite ada satu. cukup la kot satu tu pon jarang pakai..huhuh

MRS. K said...

@ayuraza
hahaha.. untuk diri sendiri pon tak beli dik non

MRS. K said...

@Mrs. Hakim
hahaha.. itu kena tanya tokey kilang kasut

MRS. K said...

@eima
takde pon takpe.. pakai rasa cam biasa jek. kekeke..

LiErOSe~QiEmi said...

"oh, Mr. K offer nak belikan saya kasut di atas. tapi saya tolak coz dah banyak benau kasut. tak terpakai" oit kasik aku laa yg tak terpakai tu, aku tlg pakaikan heheeheh...

MRS. K said...

@LiErOSe~QiEmi
muahahah.. size 7 muat?