Bangi Kopitiam @ Nilai

 .
kejadian adalah sudah lama. terlalu lama.
sori, lambat pulak nak update.
sebab banyak sangat benda nak cite,
entry pasal ni buat stok bila takde idea.. kekekeke..

Bangi Kopitiam ni baru bukak je kat Nilai.
takde la baru sangat, dalam 4-5 bulan ade kot!
penah la masuk sekali, tu pon just nak rasa kopi die je.

ingat tak entry my cuzzy baru balik dari Mesir tu?
ala... yang bawak balik perfumes murah tu...
klik sini kalau tak ingat... hehehhe...

my cuzzy sampai kat KLIA, of kos la abang akak die yang jemput.
then, dorang terus shot ke Nilai.
nak hantar saya punya perfume la kan!

tapi sebab barang dapor kat umah memang tengah nazak,
saya pulak time tu memang malas masak, 
so kami bawak dorang makan kat Bangi Kopitiam saja lah!
just sediakan duit jer.. huhuhuhu..

sampai jer restoran, kami masuk bilik berekon.
konon nak privasi la kan! takmo dok luar.
kami semua ada 8 dewasa, 3 kanak².

kat dalam bilik tu ade meja ni!
kagum jap tengok.
sebab meja kat luar takde pulak gini.

kaki meja tu diperbuat dari kaki mesin jahit lama tu. huhuhuhu..
kreatip inovatif gitew.. ye la. dah nama kopitiam.satu kedai stok barang lama jer...


ni my cuzzy from my mother side, belah Kedah sana.


ni plak yang diorder. takde la snap semua.
segan doww kat kakak² sepupu.. huhuhuhu...



p/s : Bangi Kopitiam kat Bangi belum pernah terjah lagi! makan kat cawangan Nilai pon ok jugak kan? menu sama jer..


11 comments:

BIONIC WOMEN said...

terliur plak nengok gambo last ituh..
arrrggghhhh..perut sudah berkeroncong utk ana

..nOj.. said...

mee kari ke tu wei? lapo mee kari oldtown ni.

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah nampak menyelerakan je kita pernah try sekali kat area opis ni time lunch...

[-suziey-] said...

waaa menariks food..sedap btl..unik la ade mesin jahit lama..hehe

LyNn HaMzAh said...

x pernah try pun makan kat bangi kopitiam nie...tgk mcm menarik jer...

MRS. K said...

@BIONIC WOMEN
kasi masak la eily. u kan terer..

MRS. K said...

@..nOj..
mee kari ler yang.. i tau u suke mee kari kan

MRS. K said...

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥
huhuhu.. boleh tahan la rasa. harga pon boleh tahan jugak

MRS. K said...

@[-suziey-]
tu la.. oldskol katanya

MRS. K said...

@LyNn HaMzAh
leh try one day yer

syariza09 said...

ai makan mee kari kt bangi x sedap langsung, harap harga jer mahal