Bibik sudah Pulang....


yes, bibik makteh saya dah angkut mai Nilai.
cuti sekolah kan, maksu hadif pon saya bawak sekali!

takot beb dok berdua jer ngan hadif!
bukan takut hantu, tapi takut manusia!
zaman skang manusia lebih menggerunkan!
haih, mintak dijauhkan!

balik keje ni mau serbu Nilai 3.
mak saya pesan suh beli kain langsir!
semangat tol mak ai...
makteh tu bile ntah nak kawin, tapi langsir dah siap suh beli.
huhuhu.. okey gak tu! leh la jamu mata jab lagi...

okey, jom balikkkk...

.
p/s : apa agaknya bibik ai masak petang ni ek?

4 comments:

..nOj.. said...

bestnye. balik2 dah ade makanan. si hadif pg skolah ke tak skang ni.

MRS. K said...

@..nOj..
si hadif nampak gaya minggu ni makcik2 die la yang jage

Rizziela said...

dah lama tak g nilai

BIONIC WOMEN said...

nnti kt nak beli langsir, bawak kita g kedai paling best n murah kat nilai tu ek