Bonjot kecil untuk si comeii...


Saya buat sempoi² jer... ini je yang mampu!
kalau ada duit lebih, boleh la tempah goody bag bagai kan...

saya just beli plastik ni jer...
siap skali dengan pengikat.
senang, cepat dan jimat! hehehe...

D.I.Y

comel betui minnie mouse ni.. si hadif asik la mintak nak mouse, nak mouse! nak makan benda ni.. ada lagi kat umah buat stok hadif.

siap dipacking!






dan inilah rupa paras bonjot untuk kawan² hadif nanti.

comel jer...

p/s : hari ni ramai yang halfday.. ingat nak stay je sampai kui 5, tapi opis sunyi pulak! apa lagi,  i pon nak join jugak la! 

5 comments:

LyNn HaMzAh said...

yang penting ikhlas...hehehehe...

Farra Dhelina said...

waw! cumel!

Iela Fazielah said...

alahai.. comeynyer... jadilah buat sedekah.. ila pun slalu buat bunjut goodies ni bg kat kwn irfan n syafiqah kat nursery bila bday diaorg

BIONIC WOMEN said...

hehehe..dhiya pun ada mini mouse kek tuh..slalu beli wat stok.
comel jer..hehehe..hadoiiii, sedih ler beraya kat sini..nk balik kg..balik kg

umie said...

wah..happy belated birthday hadif...