dah hujung bulan.. nak cash out ke tak nak?


 

tak payah cash out lagi lah kot!
tinggal sebulan jer lagi nak abis 2010,
so, ingat tunggu bulan depan baru nak cash out.
lagi pun, ada 1 lagi BE tengah running...
so, my 3rd cash out will be on Dec. InsyaAllah...

skang nuff dah tak murah hati nak bagi ai BE tau..
sobsob.. sedih... nak kena tulis surat cinta kat nuff ke ek?
huhuhuhu... tak pe la, kalau ade rezeki, ade la...

p/s : ramai jugak yang cash out hari ni ek..

10 comments:

@e_da said...

waahh bestnya dpt duit lg... takpe tunggu lg sebulan abiskan untuk tahun ni kan...

:.nick.: said...

best...best...aku tak penah tau pebenda nuffnang tu...hahha tau letak jerk..kahkahka

Nadia arRumaisha said...

wahhh masyukkk income dia...

eima said...

wahhhh ...hebat
follower dah cecah 500

Miza Yusof said...

banyanya sis. tahniah yaa.
miza pun dah lama tak dapat BE.
encik nuff kedekut -.-"

SyUhAdA said...

aah..
tu la..
rmai jgk yg cash out ari ni..

Farra Dhelina said...

sayang betol nak cash out..tp agak bercinta jugak lah nk kuar kan..adeii

SyaNa said...

byk gak tu
rezeki kite kan, dok merapu2 dlm blog dpt duit

Elyn said...

ikut kan jari gatai nk je cashout smlm!! tp seb baik iman kuat lai hihih

MommY & DaddY CooL said...

Hye....bestnyer dah dapat cash out...saya baru dalam dunia blogger...