Hero saya sudah 2 tahun!


Hadif sayang,
Selamat Ulang tahun mu yang ke 2!
selama 2 tahun + 9 bulan (dalam perut) kita bersama, 
tapi ibu rasakan seperti baru semalam melahirkan...
terasa cepatnya masa berlalu... 
sungguh masa mencemburui kita...

Hadif sayang,
keringat membesarkan mu adalah nikmat yang sungguh membahagiakan...
ibu berjanji akan menjadi ibu terbaik buat mu
sesungguhnya engkaulah rahmat terindah buat ibu dan ayah..

Hadif sayang,
semoga anak ibu membesar dengan sihat dan bijak.
dan sentiasa di bawah peliharaanNya.

Selamat Hari Lahir Anakku..


sayang kamu!
Ibumu yang satu.


18 comments:

@e_da said...

heppy Besday hadif..auntie doakan hadif sentiasa dumurahkan rezki, sihat selalu dan jd anak yg bijak ya

nasazfrog... said...

best la baca kata2 tu... kita ni sbg mama semestinya merasa bangga dgn perkembangan anak2 kita kan.... :)

|| NaFiRaa || said...

happy birthday hadif..
semoga jadik anak yang soleh..amin~

mrs_zura said...

happy besday to hadif..smg sihat selalu n jadi anak yg soleh...

Ena said...

Touching je baca ucapan buat hadif tu.. ;D

Happy Birthday buat hadif.. moga jadi anak yg soleh ye..

ann @ hatiberbunga said...

dari sehari ke sehari, hadif nampak makin hensem.
be good boy ye.. we all love u..

myaishahhafiz said...

slmt hari lahir utk hadif semoga menjadi anak yg soleh

MrS. F!zA said...

hepi sweet birthday hadif cayunk!!! moga mnjadi ank yg cerdik pndai dan soleh!!!

~ALL ABOUT US~ said...

Happy 2nd Birthday Hadif!!!

ibuayu said...

HAPPY BIRTHDAY HADIF.
Hadif nampak dewasa dari umurnya..macho tu berbaju purple

Cery said...

salam kenal..jom ke blog saya..baca2 info..baca 47 product kesihatan yg diblack list http://everybodylovescery.blogspot.com/2010/11/47-produk-pelangsing-badan-kosmetik-dan.html

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

happy besday hadif..
dah bujang dah..
nak cop buat menantu takde pulak anak yg sesuai..mm..kena beranak sorang girl lagi lah kalau nak cop hadif..amana besar dari hadif...hehe

Mama AqiL said...

Selamat hari lahir hadif....

semOga jadi anak yang soleh kepada ibu dan ayah yea...

Diamilikku said...

kita memang takkan sedar peredaran masa kan..dari baby tetiba ehhh anak aku dah boleh jalan..kemudian dah boleh bercakap..lepas nih akan mula menyoal macam2....kena bersedia dengan jawapan...selamat ulang tahun hadif

tiefazatie said...

hepi besday hadif!may allah bless u always dear!

neway sis.nie tq n3 utk sis tau.hadiah dh smpai!suka2!hihi

http://tiefazatie.blogspot.com/2010/11/cute-shawls-for-tiefazatie.html

mamamarissa said...

happy belated birthday hadif...muahssss

LiErOSe~QiEmi said...

happy belated birthday hadiff, jadilah anak yang soleh dan membahagiakan ibu & ayah yer..

sayang kamu juga,
ibumu nan dua..eh!! hahaahah

eima said...

hepi belated besday hadif....
jd anak yg patuh ibu bapa dan berjaya dunia akhirat ye dear....

wahh makin hensem la...