Jajan for kids

.
Warning!
Jajan tak elok untuk kids yer...


tapi...tapi...
cam tak lengkap pulak buat party tapi takde goody bag jajan.
kalau si lynn, awal-awal lagi die dah sorok jajan tu dari anak die.
then bawak ke opis, kawan2 leh tolong kendurikan .. kekekeke...
.
barang dah beli, so masa utk kerah tenaga lah!
nasib makteh hadif ada, boleh la suh dia packing.
saya bab memacking ni memang la pemalasss banyak!

7 comments:

BIONIC WOMEN said...

jajan ler yg budak2 berebut..hehe
nak tunggu maknya belikan, payah benor nak dapat so..time gini ler anak2 pulun..haha

Ena said...

memg tak elok semua tu.. tapi kalo budak namak sure nak.. hehe

LiErOSe~QiEmi said...

Uisshh...anak aku pantang dengan jajan ni Kay, PANTANG NAMPAK!! Huhuhu..

MRS. K said...

@BIONIC WOMEN
tapi bila pegi supermarket, merengek2 nak jajan...

MRS. K said...

@Ena
tu la pasal

MRS. K said...

@LiErOSe~QiEmi
hahaha.. mak die kena pandai catu la

.::Lynn::. said...

adoi... mcm mana nak sorok kalo mcm ni???