Lembab!


haiiii la.. ingatkan pizza hut je lembs...
rupanya kfc lagi teruk maa...
pizza hut ok lagi. tunggu makan sambil duduk.
kfc? beratur lebih 1/2 jam kau tahu?
sakit urat lutut haku!

ko dah tahu pukul 1 tu waktu puncak,
time melantak orang² gomen kat putrajaya ni,
boleh pulak 4 orang je staf dok melayan.

orang tu la jadi cashier
orang tu jugak amik order,
orang yang sama jugak gi masak kat blakang tu ha.
adehhhh... lemah betui la..

 hilang mood nak makan ko tahu? ayam ni pon rasa tawar je, takde rasa... nasib orang belanja! ahaks...


time kitorang tengah melantak, ramai lagi yang beratur kelaparan... nasib la, pukul 2 la korang dapat makan! huh!


management yang berkaitan, sila take note! 

orang kat sini tak kira hari gaji ke tak, fast food manjang je penuh!

10 comments:

eima said...

betui tuh ... tgk mcd ...org pun kejap je 5-8 minit je bratur...

Ena said...

ye la selalu macam tu.. mc'd pun sama gak kalo p time puncak camtu.. jenuh nunggu.. haishhh!! kasi spoil selera je kan!..

..nOj.. said...

ok k, ko dah berjaya buat aku terliur. nmpknye dinner mlm ni adelah kfc

mama tisya said...

mmg kena amik lebih pekerja time peak hour

.::Lynn::. said...

tetiba rasa mcm nak buat part time jea...

alinac lover said...

alahai..x ptot la mcm tu~

Diamilikku said...

KFC kat kangar nih pun lembab jugak..memang kena beratur lama gila..kadang2 depan kita ada sorang je customer..tapi lebih 20 minit tunggu dia serve org tu...geram tul la..mcd je rasanya cepat serve customer

Jamiel said...

Hu3..
Kurang kakitangan tu..

BIONIC WOMEN said...

ajak fiza naman bukak RFC ler kat Putrajaya ni, mesti laku..hahahaha.
Mrs.k pelnggan first dan tetap..hari2 makan ayam HPA.hahaha..wah.meanrik jugak nih, hrus diketengahkan.

Farra Dhelina said...

fuhh...sabar je la yang..silap haribulan staff tu yg jd ayam ekekekeke