macam kat Cameron...


kalau pegi keje saya drive sendiri,
pukul 7 pagi dah siap atas jalan dah..
kalau pegi dengan hubby,
7.20 belum tentu keluar rumah lagi!


ni pemandangan area umah pagi tadi.
berkabus jer sepanjang jalan. sejuk pulak tu.
semalam ujan lebat ke ek?
tak perasan pulak coz hadif dah tak bangun malam.
selalu 2-3 jugak die mintak susu!

perasan tak orang lelaki ni bila bawak kete,
minyak kete dah E, signal merah dok berkelip-kelip,
tapi boleh relax lagi.. cool jer..
'alah boleh jalan lagi ni...'
'sampai umah pon sempat ni..'

kalau saya, dah pucat lesi dah.
sempat ker sampai? kang kete mati tengah jalan..
kata kepala otak macam² dah pikir...
padahal, sempat jer kan. huhuhu...

oh, hari ni suami pulang ke pangkuan keluarga.
10 hari tanpa suami hati sangat sunyi...

12 comments:

eima said...

alahai kesian nye K ...
ko pasang cadar merah ko tu tau mlm ni ... hehe

belogmummy said...

suamiku belum pulang lagi....

huhuhuhuh

deelira@deeliraz said...

suami zue pon selalu cakap..
"alar.. balik terengganu boleh lagi ni" huhu
padahal dah nyala hilang nyala hilang merah tu..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

betul2.. pagi tadi kabus sgt tebal kan..?? syokknyaaa...

MRS. K said...

@eima
cadar aku pon ko hingat eh? canggih ar ko ni manje

MRS. K said...

@belogmummy
sabar..sabar...

MRS. K said...

@deelira@deeliraz
hahaha.. kan? rilex je dorang ni..

MRS. K said...

@Jue a.k.a Ibu Iman Zafran
tu la. bangun pagi pon malas jer.. mandi sejuk

Sara Bee said...

k, mcm kenal jer jalan tu..hehe
lambatnyer kuar umah, akk kul 6.45 dah start enjin dah! huhu...

eima said...

kebykkan aku ingat....

BIONIC WOMEN said...

saya kul 10pg baru nak bangun .hahahhaa..itu kira bangun second time ler..maner ler x gemuk kan??/
hahahah

Monalea said...

tul tu kay. klu akak suka je nenngok minyak keta full...