Nugget Ayam dan Ikan First Pride


ari tu MamaLyna ade buat entry pasal nugget.
die ada sebut pasal nugget First Pride.
saya macam ek? first pride? apa itu?
tak penah dengar pon...
selalu beli nugget cap Ramly jer...

semalam pegi Giant. Giant Nilai lah kan. Mana lagi?
promoter kat bahagian frozen tu dok bisng-bising.
dorang promote nugget. first pride katanya. 
saya macam ' eh, macam pernah ku dengar.. tapi di mana ya? '
hakhak... poyo di situ...

 

oleh sebab promotion die adalah best,
beli nugget ayam percuma nugget ikan,
maka ku rembat la satu, untuk try test!

setakat ni belum rasa lagi, tak sempat nak menggoreng.
so belum tau rasa dia macam mana.
balik keje kang InsyaAllah...
macam ada harapan nak masuk mulut. hehehehe...

14 comments:

:.nick.: said...

sedap kay...aku pom dah beli ritu...kat giant umah aku...sedap....yg ayam best...iakng pom best gak...anak aku kemain makan ha

:.nick.: said...

eh tadi rase cam dah kumen..takder pom kumen aku...hahha...sedap kay...mmg sedap aku dah beli kat giant umah aku...ayam best ikang pom best...anak aku kemain lagik makang ha

LiErOSe~QiEmi said...

kalau sedap bagitau erk.. bole cube hihhii

MRS. K said...

@:.nick.:
Betul-betul 2 kali ko anta.. takpe, aku approve jugak 2-2.. kekeke..

sedap ek? balik kang aku gorengss

MRS. K said...

@LiErOSe~QiEmi
ok.. esok aku review.. hakhak.. cam food tester pulak

ummiaqeef said...

aku suke nugget 5 star yg betuk bintang tu..hehehe

BIONIC WOMEN said...

hahaha..kita pun dah 3x beli...
best kan, dapat percuma lak tuh.
tapi Dhiya x suka yg ikan tuh jadi eily wat perencah nasi goreng..
senang jer..panaskan minyak then masukkan nugget ikan tuh...goreng ngan bahan2, nuget tu akan terlerai dengan sendririnya....
best2 try ler

Fieza said...

Sangat suka nutget ni. Mmg sedap berkali ganda compare ngan Ramli dan terasa isi ayamnya. My son sangat suka

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bestnya kalo bab2 FOC ni mesti best sedap tak nanti share k story

MRS. K said...

@BIONIC WOMEN
wah.. kalau dah 3 kali beli, ni betul2 sedap nih

MRS. K said...

@Fieza
okey..okey. balik ni segera goreng

MRS. K said...

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥
okey yang

::Mamalyna:: said...

k, camne? dah goreng ke?

mama_umar_maryam said...

mmg sedap,xyah g mcd dah,heheh,dahla free nugget ikan plak tu..zety siap tanye,halal x ni dek? eh..samelah,slalu je g Giant Nilai tu ;)

p/s : mntk izin copypes gamba nugget ye,sbb google kuar gamba dr blog mrs K ni ha..nnt zt wat n3 nugget ni jugak,jenguk2la ye