Raya was Great! Party was Awesome!


Selamat Hari Raya semua...

^__________^






hari ni saya cuti yer.. esok masuk keje balik!
penat sangat semalam! sambut raya sama party hadif!
the party was awesome! simple but yet meaningful!

ni baru abis basuh pinggan mangkuk!
even pakai pinggan pakai buang, still tak cukup.
so, hari ni berhempas pulas la sorang diri!
hubby keje, anak dah anta taska.
skang rehat jab, pasni nak mop lantai pulak!

Penat Yang BEST!

mak pak pulak yang lebih tiup! kekekeke.. ye la, masa kecik-kecik dulu mana ada merasa camni.. untung budak-budak sekarang.



Terima kasih buat saudara dan kawan-kawan yang sudi datang semalam... harap-harap semua kenyang la yer.

p/s : will update details..


19 comments:

[-suziey-] said...

bestnye tgk kek tu..meriah nmpk..msti best..xdpt nk pegi..sangkut kt umah SIL..

Mama Zharfan said...

epi besday to hadif!

syariza09 said...

cpt2 upload pic yg lain wehh..x sabaq nk tgk nih :D

mommyYen said...

owh..happy birthday hadif hensem..

*cian mak nya cuci pingan sorang2..ekekeke*

BIONIC WOMEN said...

semalam memang nak pergi..nak buat surprise kononnya, sampai nilai baru nak col.tup..tup..betul2 baru kuar gate kuartes ni, adik ipar col..huhuhu..terlepas ler den kemeriahan ini..hehe
sedih2

ibuayahdamia said...

wowee..nampak sangat meriah...kita tunggu details lah ye...

Aleyn said...

Kami pun sambut raya sekali ngan Birthday Bash anak kami Miqhail yang ke 3....sangat seronok...

ann @ hatiberbunga said...

sgt sedey tak dapat pegi..
balik perak la raya tahun ni..

nway, tetap gembira party adif run smoothly.
insya Allah next time klau ada rezeki, smpai juga ann ke umahmu itew..

'NuReeN' said...

meriahnyerrr.... nureen x pernah celebrate ramei2 lagi lebih suka buat kami anak beranak jerr heheh :)

nureen nak jemput ambil tag ni k
http://nureenasir.blogspot.com/2010/11/1st-ga-bahagia-ku-di-sini-aka-fieza79.html

@e_da said...

meriahnya... best la leh buat har raya ramai org free nak dtg kan.. sonokla hadif

MRS. K said...

@[-suziey-]
takpe yang... lain kali bole datang..

MRS. K said...

@Mama Zharfan
thanx

MRS. K said...

@syariza09
sabo..sabo..

MRS. K said...

@mommyYen
huhuh.. nasib badan.. letih sangat

MRS. K said...

@BIONIC WOMEN
hhuuh.. takpe la. kite pon tunggu jugak coz tau eily tak balik kg

MRS. K said...

@ibuayahdamia
ok.. soon

MRS. K said...

@Aleyn
meriah sikit kan.. sedara pon ramai dtg

MRS. K said...

@ann @ hatiberbunga
takpe la.. senang2 datang la umah.. tak de besday pon leh dtg ape...

MRS. K said...

@'NuReeN'
skali skala ok la sambut camni..