Pre Besday Celebration!


besday mak mertua 4 November!
besday Hadif 6 November!

so, nak fair & square, kita sambut tengah²!
hahahaha.. sambut 5hb,adil lagi saksama gitu.

majlis kecil-kecilan ni kami buat di rumah makteh hubby.
kira macam rumah pusaka jugak la.
kalau raya, semua orang berkumpul kat sini.

so, malam tu after maghrib baru la kami pegi giant cari kek.
beli dekat kedai kek kings sajok!
cari kek paling kecik! hahaha.. gile kedekut mak hadif ni...
ye la, takde sape pon kat umah makteh..
yang ada MIL, adik ipar, pakteh, makteh dan sepupu hubby.
orang tua-tua je semua, hadif sorang je budak kecik!

 the cake!

 besday boy! dis time ibu pulak jadi fotog.. asik muka ibu jer inteprem kan? ayah nak jugak! gambo pakai henpon norkiah jer.. blurrry..

 gambo tiup lilin takdo.. sebab bukan hadif yang tiup, apak nye yang lebe.. kahkah

besday boy masam jer.. taknak senyum langsung! bila dapat belon, baru nak sengih... haii la..

mamam kek.. sedap hadif cakap!


p/s : gambo besday girl takde pulak... kekadang mil ai leh jadi pemalu.. hikhik... party besaq maybe buat masa raya haji.. buat dari petang sampai ke malam... sesape yang tak balik raya di kampung, jemput la ke Nilai beraya di rumah yer...

10 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah sukanya hadif ek,..sama cam balqis la ni ada Pre celebrate birthday...biler majlis yang betul2 tu....dah besaq anak bujang ni...

@e_da said...

cute kek hadif.. hadif pun comey..

eima said...

aku tak balik raya ..mai alamat kot2 aku leh pi raya ... hehe

Ena said...

siap ada pre celcebration lagi tu.. ni kalo besar2an sure best ni kan..

hadif makin jelas seperti wajah ibunya.. encem!

MRS. K said...

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥
budak2.. layankan aje.. makan kecik2 jer

MRS. K said...

@eima
nak mai ker? nanti aku pm

MRS. K said...

@Ena
muka cam ibu? waahhhh...

LyNn HaMzAh said...

walaupun sambut biasa2 jer yang penting tanda ingatan...

BIONIC WOMEN said...

alahai si tomei hadif nih....

alaaaaa...cuti sekolah dah diawalkan so raya haji tuh dah cuti lama..kena balik kg jugak ler nampaknya.huhuhu

hadif, makwe xdapat datang ler

Khai Mohd Photography said...

fuyooo..siap ader pre celebration tu..hehe...memang meriah ni...pasni confirm lagi meriah celebration